• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Burisonový dort s tvarohem
Napište svůj komentář k receptu

Burisonový dort s tvarohem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burisonový dort s tvarohem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení burisony
    • 3
      ks tyčinky ledové kaštany
  • Krém:
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 100
      g máslo
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • cukr krupice - cca 3 lžíce (dle chuti)
  • Dozdobení:
    • ovoce -dle vlastního výběru

Postup přípravy receptu

1
Ledové kaštany rozehřejeme ve vodní lázni nebo v mikrovlnce a smícháme je s burisony (cca 2 lžíce si necháme na pocákání dortu). Směs pak nasypeme do dortové formy, vyložené folií nebo alobalem a upěchujeme.
2
Máslo si utřeme s cukry do pěny, přidáme tvaroh, důkladně promícháme, rozetřeme na burisonový korpus a pokapeme zbytkem čokolády. Necháme vychladit přes noc.
3
Krájíme ostrým nožem nebo nožem s pilkou. Zdobíme ovocem(šlehačkou...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řecký medový dort s tvarohem

Řecký medový dort s tvarohem

Rybízový dort s tvarohem

Rybízový dort s tvarohem

Jahodový dort s tvarohem a želé

Jahodový dort s tvarohem a želé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mastečková | 2. 4. 2014 07:41

    Výborný mlsek pro zdravé zuby a ty my pánbůh zaplať zatím máme. Burizonová směs je dost pevná hlavně když je z ledničky. Při rozpuštění čokolády doporučuji přidat tuk. Já dala obyčejný margarin a bylo to podruhé měkčí. Dělám to i s karamelama a vnoučata nemusí mít ani ten krém. Už jsou natěšený, když vidí sáček s burisonama.

  • Lucka | 30. 6. 2011 13:53

    Taky jsem dort vyzkoušela, ale korpus z burizonů byl tak tvrdý, že se to nedalo ukrojit :-( .....nevím čím to mohlo být, škoda, protože jinak to bylo chuťově výborné... :-) :-)

  • Jarka O. | 24. 1. 2011 15:54

    Zase mňaminka, už po přečtení na to mám chuť :-P ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Dorty Chlazení Mixování Vegetariáni Narozeniny Výjimečný den Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Burisony Cukr krupice Máslo Měkký tvaroh Ovoce Tyčinky ledové kaštany Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zadělávané fazolky

Zadělávané fazolky

Balkánské řezy II.

Balkánské řezy II.

Jahodový pohár

Jahodový pohár

Olomoucká pomazánka s mascarpone - zdravě a chutně

Olomoucká pomazánka s mascarpone -…

Ruské okurky - rychlokvašky na slano

Ruské okurky - rychlokvašky na slano

Hovězí na kari s česnekem

Hovězí na kari s česnekem

Jarní závitky s krevetami, bylinkami a zeleninovými nudlemi

Jarní závitky s krevetami, bylinkami…

Kuře v solné krustě

Kuře v solné krustě

Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a bez lasagnových plátů

Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

102
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
79
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
67
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
52
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
31
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…

Zajímavé články

Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
AHA.cz Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Denisa Grossová se toho nebojí: Poprvé vyzkoušela vodní skútr!

Denisa Grossová se toho nebojí: Poprvé vyzkoušela vodní skútr!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

Další doporučené recepty:

Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgundská hovězí pečeně
Burgundská hovězí pečeně
Burisonové hrudky
Burisonové hrudky
Burisony v karamelu
Burisony v karamelu
Burritos hovězí
Burritos hovězí
Buřtguláš
Buřtguláš
  • Recepty.cz
  • Burisonový dort s tvarohem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact