• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Burisonové hrudky
Napište svůj komentář k receptu

Burisonové hrudky

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: 5 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burisonové hrudky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks máslo
    • 1
      balíček karamely
    • 1
      ks burisony

Postup přípravy receptu

1
Ve vodní lázni se rozpustí máslo s karamelkama a vsypou se burisony. Z hmoty tvoříme hrudky. Příchuť karamelek může být libovolná. Je to výborné cukroví, které zvládnou i děti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skořicové hrudky z křížal

Skořicové hrudky z křížal

Lupínkové hrudky

Lupínkové hrudky

Bramborové hrudky - smažené

Bramborové hrudky - smažené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kakuska2001 | 12. 12. 2010 16:08

    ale ja nevim jestli tam nemusim dat ty karamelky :-\

  • Sylva P. | 4. 12. 2008 10:50

    Prosím nemá někdo zkušenosti s karamelkami z Lidlu? Je to asi 400g sáček a ty karamelky jsou jako ty polské. Že bych použila ty

  • alena | 19. 12. 2007 13:45

    Včera jsem je dělala: 1/2 másla,1a1/2 bal.karamelek Tofo (90g - 1 bal) a sáček burizonů.Je to takové tvrdé. Ale dostala jsem tip:30 dkg cukru krystalu,1/2 Hery, 1salko, 2 bal.burizonů.Cukr nechat zkaramelizovat,přidat Heru,salko,které jsme 2 hodiny vařily ve vodní lázni i v plechovce - má karamelovou chuť,doporučuji po 1 hod.obráti, otvírat až plechovka schládne, 2 bal.burizonů.

  • venyss | 9. 12. 2007 10:41

    Jé, to je mňamka..a jak je to výborné,ještě teplé! Zatím mi to připomíná takové ty chlebíčky Racio,co jsou polévané karamelem. Jsem zvědavá, jaké to bude až to sestydne.zatím dávám velkou 1!Měla jsem karamely z Liedlu a nedala jsem tam celý balíček-tak podle oka..ale chválím-rychlé, celkem levné a mooooc dobré!

  • JanaSebua | 25. 11. 2007 12:36

    A můžu dát jiný tuk než máslo? Kvůli ceně. Napadá mě třeba Hera. Jde to?

  • marcela | 18. 12. 2006 21:26

    Nepeče,dáme do papírových košíčku.

  • Anonym | 18. 12. 2006 21:16

    peče se to v troubě nebo se to nechá jen ztvrdnout?

  • Katka candr. | 17. 12. 2006 22:01

    prosím, prosím o radu. zkusila jsem to dle Maidy, tzn. rozpustila jsem cukr, dala máslo a nalila na burizony. žádné hrudky mi to neudělalo, je to sypké a také se mi zdá, že je z toho opět cukr. peču poprvé, tak prosím o radu, co s tím, nebo jak to dále zpotřebovat, abych to nemusela vyhodit. mnohokráte děkuji

  • hanka | 14. 12. 2006 23:23

    Dělám je taky, ale ještě do rozpuštěného cukru a másla přidávám 1 Salko

  • Anonym | 11. 12. 2006 07:29

    A kolik mají gramáž Toffo karamelky?

  • Vladimíra Fojtlová | 10. 12. 2006 21:24

    Pro anonym:karamelky Toffo,s těma mám dobré zkušenosti

  • Eva | 10. 12. 2006 20:48

    Koupila jsem Toffo karamelky a klidně můžete dát i čtyři balíčky.

  • Anonym | 9. 12. 2006 21:53

    Prosím, poraďte, které ty karamelky mám koupit, aby se opravdu dobře rozpustily. Díky

  • Vladimíra Fojtlová | 8. 12. 2006 21:13

    Dělám burisonové už dlouho,ale zkuste přidat do karamelek,másla ještě 3 čokolády ledových kaštanů.Moc dobré,mé děti mají tohle cukroví nejradši!

  • Eva | 8. 12. 2006 12:31

    Dělala jsem to letos poprvé. Balíčků karamelek jsem dala tři a burizonů tak třičtvrtě. Je to výborné.

  • Anonym | 13. 11. 2006 22:46

    paní Jitko, napište i ten svůj recept, prosím. Děkuji Míša

  • jitka Mal. | 13. 11. 2006 11:02

    Toto cukroví je opravdu moc dobré, hlavně děti ho vyžadují každý rok. Dělám ho taky trochu jinak, je to o něco dražší ale výsledek perfektní. Dělám na celý plech a pak krájím na kostičky.

  • hana Valentová | 12. 11. 2006 18:23

    Dělám je každý rok, je to moc dobré, doporučuji..

  • Maida | 5. 12. 2005 18:48

    Dělám je taky, ale trochu jinak - rozpustit cukr na karamel (cca 30 dkg), vmíchat máslo a touto hmotou přelít burizony v míse. Pak dělám koule a dávám do papírových košíčků.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Prosinec Vaření Děti Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Burisony Karamely Máslo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kokosky s marmeládou

Kokosky s marmeládou

Čočková polévka z komentářů

Čočková polévka z komentářů

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Bramborové pyré s brokolicí

Bramborové pyré s brokolicí

Jablečné vdolečky - kynuté, pečené

Jablečné vdolečky - kynuté, pečené

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Mleté hovězí po anglicku

Mleté hovězí po anglicku

Pudinkové pokušení

Pudinkové pokušení

Doporučujeme

20 minut
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

300
Cuketové cannelloni s ricottou
Cuketové cannelloni s…
84
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Nepečený banánovo…
58
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
25
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
16
Kuřecí "Matteo" roládky
Kuřecí "Matteo" roládky

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými ušetříte a hlavně si pochutnáte jako v restauraci
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými…
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se sladkým uměním, které potěší každého milovníka literatury
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se…
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a 90. let, v nichž se zpívá o jídle nebo pití?
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a…
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
AHA.cz Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Ženy.cz Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Blesk.cz Potomci Štaidla (†75) i Svobody (†68): Převzali tradice tátů! Místo Artura přišla Golda

Potomci Štaidla (†75) i Svobody (†68): Převzali tradice tátů! Místo Artura přišla Golda

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Další doporučené recepty:

Burgery z červené řepy
Burgery z červené řepy
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgundská hovězí pečeně
Burgundská hovězí pečeně
Burisonový dort s tvarohem
Burisonový dort s tvarohem
Burisony v karamelu
Burisony v karamelu
Burritos hovězí
Burritos hovězí
  • Recepty.cz
  • Burisonové hrudky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact