• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Burgundský kotlík
Napište svůj komentář k receptu

Burgundský kotlík

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burgundský kotlík
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hovězí maso
    • 4
      ks mrkev
    • 2
      ks cibule
    • 80
      g máslo
    • 4
      dl červené víno
    • petrželová nať
    • bobkový list
    • tymián
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Hovězí maso pokrájíme na malé kostky, mrkev na kolečka a cibuli nahrubo a vše osmahneme na másle. Potom podlijeme vínem, přidáme sůl, pepř, bobkový list a tymián a dusíme doměkka.
2
Chutná výborně s jakoukoliv přílohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Havlův burgundský guláš

Havlův burgundský guláš

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Cuketový kotlík

Cuketový kotlík

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lenka.zima | 9. 11. 2013 11:30

    místo hovězího dělám tímto způsobem králíka a je to paráda :-)

  • Roman | 15. 10. 2013 10:36

    Vylepsenie: :) Toto jedlo robievame sice z rovnakych surovin ale trochu inak. Suroviny si nachystate 24 hod. dopredu. Maso nakrajate na vacsie kocky, pridate mrkvu, kusok petrzlenu, nahrubo pokrajanu cibulu a koreniny tak ako v recepte. Cele to zalejete vinom (ale pozor - naozaj idealne je pouzit celu flasu Pinot noir a to vino by malo byt aspon priemernej kvality, nie sudak za 1,50Eur). Nechate stat v chladnicke 24 hod. Potom nalev scedite a oddelite maso, zeleninu a nalev. Na rozpalenom masle maso osmahnete. postupne pridate zeleninu. Nakoniec podlievate nalevom v ktorom sa maso pacovalo a udusite domaka. Podavat s cerstvym bielym chlebom. Bozske!!! :)

  • Roman | 15. 10. 2013 10:36

    Vylepsenie: :) Toto jedlo robievame sice z rovnakych surovin ale trochu inak. Suroviny si nachystate 24 hod. dopredu. Maso nakrajate na vacsie kocky, pridate mrkvu, kusok petrzlenu, nahrubo pokrajanu cibulu a koreniny tak ako v recepte. Cele to zalejete vinom (ale pozor - naozaj idealne je pouzit celu flasu Pinot noir a to vino by malo byt aspon priemernej kvality, nie sudak za 1,50Eur). Nechate stat v chladnicke 24 hod. Potom nalev scedite a oddelite maso, zeleninu a nalev. Na rozpalenom masle maso osmahnete. postupne pridate zeleninu. Nakoniec podlievate nalevom v ktorom sa maso pacovalo a udusite domaka. Podavat s cerstvym bielym chlebom. Bozske!!! :)

  • Irča Š. | 26. 9. 2012 10:56

    Recept mne dle recenzí nalákal,chtěla jsem rodiče i manžela překvapit něčím novým,ale bohužel opravdu nám vůbec nechutnalo,ale ani jednomu

  • imagoimagor | 20. 4. 2012 15:42

    Pokud to děláte bez vína, tak už to není Burgundské hovězí, ale úplně jiné jídlo. Neříkám, že je to jídlo špatné, ale takový komentář je úplně mimo mísu. Asi jako byste chválila houbovou smaženici s tím, že ji děláte bez hub.

  • hanka | 16. 4. 2012 18:32

    Děláme to bez vína, v papiňáku a výborné. Dělám na oleji nikoli na másle. Přibližně v polovině dušení masa, přidám mrkev a dodusím. Vše v papiňuku na stupeň 2.

  • Simona Sek.
    Simona Sek. | 5. 12. 2010 20:45

    Teda tohle jsem nečekala! Fakt výborné! A to jsem ještě neměla tymián! Možná že jsem se ošidila o ještě lepší chuť! Teď ještě čekám,co tomu řekne moje drahá polovička. Ale i tak už teď dávám za 1.

  • hrusticka | 30. 10. 2010 11:44

    Přidávám se ke kladně hodnotícím lidem. Jednoduchý recept, výborná chuť. Rádi tímto jídlem překvapíme zbytek rodiny. Hodnotím 1*

  • poutnik 752 | 29. 6. 2008 10:44

    Nemám slov.....Naprostá paráda, tkvící v jednoduchosti přípravy a chutí (a to jsem neměl červené víno, nouzově jsem použil Kalifornské růžové).Moc děkuji za recept, je natrvalo zařazen do mojí kuchyně

  • Daniella O. | 4. 12. 2007 17:48

    Opravdu vyborne a jednoduche na pripravu.

  • Petule Petule | 25. 11. 2007 01:35

    Opravdu vynikajici, chut masa lahodna, musim ocenit i jednoduchost. Chutnalo cele rodine... a to pominu prijemne varenicko se zbytkem lahvinky :o)). Zdravim, pani Vero.

  • Hana | 19. 8. 2007 09:53

    vyborne pani vero uzasne to voni a ta chut neuveritelne dekuji moc

  • lucie kašparová | 21. 6. 2007 17:31

    moc mi to chutna, jeste se to ani nedovarilo a furt chodim uzirat.

  • biky | 2. 11. 2006 13:07

    jednoduche a vyborne

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Cibule Hovězí maso Máslo Mrkev Pepř mletý Petrželová nať Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelenina v pánvi

Zelenina v pánvi

Kuřecí zeleninový špíz

Kuřecí zeleninový špíz

Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

Bůček pro správné chlapy

Bůček pro správné chlapy

Tvarohová pomazánka extra

Tvarohová pomazánka extra

Kukuřičný chléb II.

Kukuřičný chléb II.

Zeleninová polévka s klobásou

Zeleninová polévka s klobásou

Slaná roláda jako dort

Slaná roláda jako dort

Americký jablečný koláč s ořechovou drobenkou

Americký jablečný koláč s ořechovou…

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

67
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
48
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
43
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
23
Uhlířina II.
Uhlířina II.
20
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte spoustu druhů cukroví
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte…
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne úplně každý
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne…
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené linecké, pracny, rohlíčky, ořechy i vosí hnízda
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené…
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového sáčku
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky…
AHA.cz Stopka pro Mareše: Jen týden po smrti Hezuckého

Stopka pro Mareše: Jen týden po smrti Hezuckého

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Zemřela hvězda Pulp Fiction Peter Greene (†60): Našli ho bez známek života

Zemřela hvězda Pulp Fiction Peter Greene (†60): Našli ho bez známek života

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

  • Recepty.cz
  • Burgundský kotlík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact