• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Burgundská
Napište svůj komentář k receptu

Burgundská

autor: Dr.Millhaus
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burgundská
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • cibule kus
    • hovězí maso
    • uzený bok kousek
    • mrkev
    • žampiony
    • rajčata v konzervě
    • fazolové lusky zelené nebo žluté, (mohou být v konzervě)
    • olivy
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián
    • bobkový list
    • hřebíček
    • nové koření
    • petrželová nať
    • červené víno

Postup přípravy receptu

1
Nadrobno nakrájenou cibuli vhodíme na rozpálený olej a smažíme do zlatova. Přidáme maso a uzený bok (oboje nakrájené) a smažíme dalších cca 5 minut. Pak přilijeme cca 1/4-1/2 litru vína a vodu, všechno koření a nadrobno nakrájenou zeleninu (mrkev, fazolové lusky, žampiony, rajčata, petrželovou nať). Všechno vaříme 1 až 1 a 1/2 hod. Deset minut před koncem přihodíme fazolové lusky - jestli jsme použili konzervované. A také olivy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská bábovka

Burgundská bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Katka0501 | 7. 2. 2012 21:39

    vařila jsem již několikrát, ale bez fazolových lusků a omáčka nám moc chutná

  • lenka | 14. 2. 2008 12:38

    Francouz by k tomu zajisté ulamoval křupavou bagetu a zapíjel to dobrým červeným vínem.Takže, kdybychom chtěli být aspoň trochu styloví...zkusíme to taky.

  • Věra Děrgelová | 13. 2. 2008 22:23

    já bych si k tomu dala rýži nebo těstoviny, ale záleží na každém co mu chutná, asi je potřeba i vyzkoušet....

  • Anonym | 13. 2. 2008 20:05

    Tak to by stálo za vyzkoušení,ale vůbec není zmínka o tom,jaká příloha se nejlépe hodí.Asi je to jedno,každý,co má rád,ale přez to bych ocenila,kdyby mi někdo poradil.Díky za recept.Jana

  • Anonym | 13. 2. 2008 12:20

    To by stálo za vyzkoušení.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Uzené Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Cibule Fazolové lusky Hovězí maso Hřebíček Mrkev Nové koření Olivy Pepř mletý Petrželová nať Rajčata Sůl Tymián Uzený bok Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dušená rýže

Dušená rýže

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Brokolice na španělský způsob

Brokolice na španělský způsob

Ovocné košíčky

Ovocné košíčky

Kedlubnová krupicová polévka

Kedlubnová krupicová polévka

Hrníčkové rohlíčky a pletýnky

Hrníčkové rohlíčky a pletýnky

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Pórková polévka se slaninou I.

Pórková polévka se slaninou I.

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

165
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
146
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
109
Jarní salát Jaroslaw
Jarní salát Jaroslaw
86
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
61
Candát polévaný máslem s fenyklem a ředkvičkami
Candát polévaný máslem s…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Burgundská
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact