• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Burgery z podmáslového kuřete
Napište svůj komentář k receptu

Burgery z podmáslového kuřete

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 9
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
4fotografie
Nahrát fotku
 

Burgery nejsou jen záležitostí rychlého občerstvení! Připravte si domácí z těch nejkvalitnějších surovin. Křupavé kuře usmažte dozlatova v marinádě z podmáslí, přidejte rajčata, rukolu a majonézu a uvidíte, jak si skvěle pochutnáte.

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks kuřecí prsa
    • 1
      hrnek podmáslí
    • 1
      lžička sladká paprika
    • 1
      špetka chilli
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 0,50
      lžička prášek do pečiva
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • 4
      ks houskové bulky
    • 4
      lžíce majonéza
    • 2
      hrst rukola
    • 2
      ks rajčata

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa zlehka naklepejte, nakrájejte na proužky a dejte do misky. Podmáslí promíchejte s paprikou a chilli, osolte a opepřete. Maso přelijte marinádou, dobře promíchejte, zakryjte a nechte přes noc v chladu.

RADA: Jak naporcovat kuře? Koukněte na video!

2
Do misky nasypte mouku, prášek do pečiva, osolte a opepřete. Promíchejte a přidejte 2 lžíce podmáslí z marinády. Nyní už jen zlehka promíchejte vidličkou. Ve směsi obalujte kuřecí kousky a osmažte je v rozpáleném oleji dozlatova. Hotové kuře vyndejte na papírovou utěrku a nechte odsát přebytečný tuk. Bulky rozkrojte a na řezu nasucho opečte. Spodní část potřete majonézou, přidejte rukolu, na ni plátky rajčat, poté několik kousků smaženého kuřete a přiklopte vrchní půlkou bulky, rovněž pomazanou majonézou.

RADA: Kam na burger v Praze? Vyzkoušeli jsme 6 restaurací!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burger s kukuřičnohráškovým karbanátkem

Burger s kukuřičnohráškovým…

Burgery po našem

Burgery po našem

Rybí burgery

Rybí burgery

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí FOOD
Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Hladká mouka Houskové bulky Kuřecí prsa Majonéza Olej Pepř mletý Podmáslí Prášek do pečiva Rajčata Rukola Sladká paprika Sůl

Jak naporcovat kuře

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dijonský koláč slaný - z listového těsta

Dijonský koláč slaný - z listového…

Kokosová očka

Kokosová očka

Polévka s červenou řepou

Polévka s červenou řepou

Chutnější obalované řízky nebo zelenina

Chutnější obalované řízky nebo…

Jahodový dort s tvarohem a želé

Jahodový dort s tvarohem a želé

Cuketa v sýrové omáčce

Cuketa v sýrové omáčce

Kynutý švestkový závin (štrůdl)

Kynutý švestkový závin (štrůdl)

Nejlepší banánová bábovka

Nejlepší banánová bábovka

Zeleninové ratatouille

Zeleninové ratatouille

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak naporcovat kuře

Poslední sledované recepty

43
Klasické lečo
Klasické lečo
35
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
21
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
19
Broskvový džem (marmeláda)
Broskvový džem …
19
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Návorková a Dvořák před StarDance Tour: Začali trénovat na poslední chvíli! Už v září vystupují

Návorková a Dvořák před StarDance Tour: Začali trénovat na poslední chvíli! Už v září vystupují

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Burgery s trhaným vepřovým masem
Burgery s trhaným vepřovým masem
Burgery s vinnou klobásou
Burgery s vinnou klobásou
Burgery z červené řepy
Burgery z červené řepy
Burgundská hovězí pečeně
Burgundská hovězí pečeně
Burisonové hrudky
Burisonové hrudky
Burisonový dort s tvarohem
Burisonový dort s tvarohem
  • Recepty.cz
  • Burgery z podmáslového kuřete
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact