• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
Napište svůj komentář k receptu

Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 55
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hladká mouka - 2 a 1/4 hrnku
    • 1
      balíček sušené droždí
    • 250
      ml voda
    • 1
      lžička cukr krupice
    • 1
      lžička sůl
    • 12
      plátek sýr gouda

Postup přípravy receptu

1
V míse smícháme všechny sypké ingredience, přilijeme vodu, vypracujeme hladké těsto, které necháme hodinu kynout. Pak ho rozdělíme na dvanáct stejně velkých dílů, ze kterých vytvarujeme bochánky, které dáme na plech s pečícím papírem ještě dvacet minut kynout.
2
Pak na každý bochánek položíme plátek sýru a pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů dorůžova, cca dvacet minut.
3
Bulky jsem pekl podle receptu potravinového inspektora Ládi Hrušky z TV Nova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šněci z listového těsta se špenátem a goudou

Šněci z listového těsta se špenátem a…

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tomanová | 21. 3. 2017 07:59

    Výborné pečivo, škoda, že jsem si recept nenašla už dřív :-)

  • Elča | 2. 1. 2016 19:35

    zkoušela jsem je i s kečupem, slaninou a sejrem a taky výborné!... :-)

  • Liduš | 19. 6. 2015 12:36

    Myslela jsem si, že doma pečené pečivo je ztráta času a dnes jsem se přesvědčila o vlastní hlouposti. Bulky jsou eňoňuňo. :-)

  • Tomáš Poláček | 27. 4. 2015 19:42

    Ja vyzkousel palive koreni Hmm pro ty co ridi palive puzete pridat palive Chilli <3

  • Tomáš Poláček | 27. 4. 2015 19:42

    Ja vyzkousel palive koreni Hmm pro ty co ridi palive puzete pridat palive Chilli <3

  • sisa | 28. 3. 2015 10:22

    Fuj hnus urcite 20minut nestaci mam to tam 30mib a uprostred nedopecene a jeste k tomu je citit same drozdi!!! :-X jsem nasrana :-(

  • glori | 11. 1. 2015 19:41

    vynikajici

  • Lubor | 22. 11. 2014 20:27

    JJ zkoušel jsem eidam :-) a taky dobrý jen bych dal příště více soli a přidal bych olej

  • Bambulák | 22. 11. 2014 18:00

    Zkoušel prosím někdo tyto bulky z celozrnné mouky? :-\ Pokud ano, jaké jsou a mění se nějak poměr surovin?

  • Lucka | 4. 11. 2014 10:30

    Prosím Vás zkoušeli jste někdo s eidamem??

  • Lucka | 23. 9. 2014 12:33

    Velice děkuji za recept. Právě jsem je dopekla a vypadají úžasně. Snad budou i stejně chutnat :-)) Udělala jsem část se slaninou a část se sýrem

  • TheKacabi
    TheKacabi | 21. 9. 2014 20:45

    nevěřila jsem tomu, že něčemu od L. Hrušky dám jedničku... ale jsou vážně vynikající... dala jsem si tam i slaninu :-)

  • Denisa | 18. 9. 2014 15:42

    Povedly se a jsou výborné. Kupuju si je často, ale už nebudu. Udělat si je doma nebylo vůbec nic těžkého, takže díky :D

  • Denisa | 18. 9. 2014 09:16

    Jdu na ně tak uvidíme :D

  • allena89
    allena89 | 15. 9. 2014 20:23

    Tak tyto bulky jsou nepřekonatelné, nejlepší, co jsme kdy jedli. Kupované se s nimi nemůžou rovnat. Upekla jsem je k zítřejší snídani a všechny jsme je snědli k večeři. Budu péct často. Obrovská pochvala.

  • Sannie | 12. 9. 2014 20:30

    Parádní. Jednoduché, rychlé, pomáhal mi syn a moc si pečivo pochvaluje. :-) Parádní. Doporučuji vyzkoušet.

  • Kateřina Válová | 19. 2. 2014 16:44

    Zkusila jsem a jsou výborné, škoda že jsem nevyzkoušela některé i s tou slaninou.

  • Kveta | 18. 2. 2014 18:21

    Jsou výborné,jen těch kvasnic bohatě stačí půlka balíčku.Celý vystačí na 1kg mouky,což 2 a čtvrt hrnku rozhodně není...

  • pikihanka | 18. 2. 2014 10:48

    Super recept,peču je každý týden.Pod sýr dávám plátek slaniny a mé vybíravé děti se o ně perou:)

  • Lucka | 1. 2. 2014 11:41

    Jsou skvělé!!!!!!!!!!!!!!! Dělala jsem je hned jak je L.Hruška ukázal. Kupuju je často a jsou dost drahý, tak proč si je neudělat.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení Láďa Hruška Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Z mléka / sýra Pečivo Z mouky/obilovin Bezmasá jídla Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pečení Děti Vegetariáni Výjimečný den Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Sůl Sušené droždí Sýr Gouda Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Lasagne s rajčaty

Lasagne s rajčaty

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…

Pivní palačinky

Pivní palačinky

Perníková bábovka se švestkami - ,,Hujerka,,

Perníková bábovka se švestkami - ,…

Lahodná cizrna s česnekem

Lahodná cizrna s česnekem

Potahovací hmota

Potahovací hmota

Čokoládový dort ala Sacher

Čokoládový dort ala Sacher

Banánové muffinky

Banánové muffinky

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

167
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…
46
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
45
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Vietnamské palačinky s krevetami
Vietnamské palačinky s…
25
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Nový koníček krásné Kate: Princezna včelaří!

Nový koníček krásné Kate: Princezna včelaří!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. &#039;Každý měsíc kupuji nové boty,&#039; říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. &#039;Každý měsíc kupuji nové boty,&#039; říká maminka

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Bulharské papriky s Balkánem
Bulharské papriky s Balkánem
Bulharské řezy
Bulharské řezy
Bulharský salát
Bulharský salát
Bulky s řepnou pomazánkou
Bulky s řepnou pomazánkou
Bulky se sýrem, solí nebo semínkem
Bulky se sýrem, solí nebo semínkem
Bulky se šunkou pečenou v kofole
Bulky se šunkou pečenou v kofole
  • Recepty.cz
  • Bulky s Goudou podle Ládi Hrušky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact