• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Bulharské kuře s lilkem
Napište svůj komentář k receptu

Bulharské kuře s lilkem

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bulharské kuře s lilkem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 60
      g máslo
    • 1
      ks cibule
    • 400
      g lilek
    • 8
      ks rajčata
    • paprika
    • sůl
    • vepřový vývar
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Porce kuřete osolíme a opečeme na rozpáleném másle. Přidáme papriku, jemně pokrájenou cibuli, zalijeme vývarem a dusíme na mírném ohni. Přidáme oloupaný, na kousky pokrájený lilek, osolíme a osmahneme, přidáme oloupaná, pokrájenými rajčaty a v troubě dopečeme.
2
Zdobíme sekanou petrželkou. Podáváme s brambory nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bulharské papriky s Balkánem

Bulharské papriky s Balkánem

Bulharské řezy

Bulharské řezy

Krém karamel - z bulharské kuchyně

Krém karamel - z bulharské kuchyně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tanadas | 1. 11. 2012 09:47

    Kure se zeleninou se k ryzi hodi, bylo to vyborne.

  • jares | 15. 10. 2012 08:26

    Bylo to dobré, jen bych dal na zvážení jisté úpravy receptu, zejména kolik se má dát vývaru (asi jsem ho dal moc), napsat alespoň orientační časy jednotlivých fází, jak je to s tím lilkem (jak ho mám osmahnout v něčem, co se dusí).

  • jares | 14. 10. 2012 10:42

    Já mám dotaz, ten lilek se má osmahnout zvlášť, nebo počkat, až se ten vývar úplně vyvaří? Protože když se to kuře dusí, tak přeci není možné současně na téže pánvi smažit lilek

  • Mirka | 25. 1. 2008 08:39

    Naprosto skvělé jídlo! S lilky jsem neměla zkušenost (nic mi neříkaly) a tak jsem se vrhla na tento recept,který mne zaujal a už ho vařím podruhé! Přidala jsem si trošičku česneku a žampiony...

  • Marie | 2. 8. 2006 19:06

    je to opravdu vyborne jidlo, chutnal i Arabum ze Syrie, a to uz je co rict. Nebot ti maji jidla opravdu vytecna.

  • Ota Janda | 9. 12. 2005 14:46

    Skvělý!!!

  • Helena | 9. 11. 2005 17:45

    Velmi dobre,miluji lilek na vsechny zpusoby.Az budu delat podruhe,pridam cesnek,hrnek varene cizrny a mozna zahustim lzickou maizeny.Pak to bude k ryzi.tento puvodni recept budu delat k bramboram.Davam 1.

  • Alena | 23. 10. 2005 12:11

    Neverila jsem,ze to bude dobre, protoze jsem nikdy z lilku nic nevarila. A prekvapilo me to. Je to vynikajici!

  • Markéta Abdulla-ová | 21. 10. 2005 13:21

    Je to výborný, mňam mňam

  • Airan Novakova | 21. 6. 2005 20:36

    Lilek pusobi navic dobre na jatra:-) Doporucuji tento recept vyzkouset.

  • Jana Novakova | 10. 5. 2005 11:35

    Tento pokrm je opravdu dobry! Ja to kure pecu v troube a zeleninu pridavam tak asi po 20minutach, vse najednou. Zili jsme v Bulharsku dlouho , tak si jeste radi pridame feferonku. Chut je vynikajici!

  • Lenka Charvátová | 26. 7. 2004 12:15

    Výborný, prostě výborný!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kuřecí maso Lilek Máslo Paprika Petrželka Rajčata Sůl Vepřový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

bramborový salát bavorský

bramborový salát bavorský

Sýrový dort II.

Sýrový dort II.

Linecký koláč mlsného manžela

Linecký koláč mlsného manžela

Okurkovo-tvarohový salát s koprem

Okurkovo-tvarohový salát s koprem

Mangové smoothie

Mangové smoothie

Nočky se špenátem a slaninou

Nočky se špenátem a slaninou

Brokolicové tagliatelle

Brokolicové tagliatelle

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Doporučujeme

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

99
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
93
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Karamelový  krém
Karamelový krém

Zajímavé články

Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší…
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte spoustu druhů cukroví
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte…
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne úplně každý
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne…
AHA.cz Kar po pohřbu Patrika Hezuckého (†55): První úsměvy vdovy Nikoly...

Kar po pohřbu Patrika Hezuckého (†55): První úsměvy vdovy Nikoly...

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Přísný Ondřej Brzobohatý: Zákaz pro Burešovou!

Přísný Ondřej Brzobohatý: Zákaz pro Burešovou!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

  • Recepty.cz
  • Bulharské kuře s lilkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact