• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bulharská pomazánka
Napište svůj komentář k receptu

Bulharská pomazánka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bulharská pomazánka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g dietní salám
    • 1
      ks rajský protlak (Malý)
    • tatarská omáčka
    • okurka (Kyselá)
    • cibule

Postup přípravy receptu

1
Salám umeleme na masovém strojku nebo nastrouháme na struhadle. Přidáme jemně nastrouhanou okurku, rajský protlak, tatarku a jemně nakrájenou cibuli. Vše umícháme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kjopolo - bulharská zeleninová pomazánka

Kjopolo - bulharská zeleninová…

Bulharská polévka s masovými knedlíčky

Bulharská polévka s masovými knedlíčky

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • koudy | 28. 1. 2015 16:33

    Souhlasím kam ten svět spěje ;-)

  • Petr | 13. 11. 2014 18:39

    Dane díky za komentář,tvuj recept jsem hledala,nechápu že do pomazánky nacpou salám! :-)

  • Jiřina | 25. 9. 2014 17:42

    Díky, DANE, tohle jsem potřebovala slyšet <:-) :-)

  • Radek | 9. 4. 2014 23:42

    Salám? Jste upadli, ne?

  • michal | 14. 2. 2014 09:47

    salám? OMG

  • DAN | 10. 10. 2013 18:31

    Dobrá bulharka je dobrá vždy jen z vařeného hovězího zadního,salám je nesmysl.Pak si to vše rozmixujte ponorným mixérem v nějaké doze,uložte přes noc do ledničky,chutě se spojí a ráno Dobrou chut! Nezlobte se,jen letité zkušenosti.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 2. 3. 2012 21:37

    Sice není ani pravá ani zdravá, ale chuťově je báječná. Za jedna!

  • PavlaN | 8. 2. 2011 11:32

    Výborná:) a myslím,že se hodí jak klasicky k pečivu, tak i na topinky

  • marci2 marci2 | 6. 1. 2009 17:48

    Tahle pomazánka je opravdu moc dobrá! A je úplně jedno, jestli je pravá nebo ne. Dávám 1.

  • Petule B. | 7. 2. 2008 20:00

    Tak jsem vyzkoušela a je moc dobrá. Já tedy ještě přidala ty vařené brambory a kapku worchestru. Klidně bych vynechala majonézu a místo ní dala právě tu bramboru. Je pravda, že pravá bulharská je s hovězím masem a brambory, ale tahle je jako variace bulharky také moc dobrá.

  • Anonym | 14. 9. 2007 17:13

    Bulharka se dělá z hovězího.Totoo není pravá Bulharka

  • - - | 14. 9. 2007 11:47

    Výborná pomazánka, už jsem jí dělala dvakrát a moc nám doma šmakuje. Výborná by určitě byla na topinky.

  • Simča Sládková | 25. 4. 2007 11:24

    GABI???????? FAKT??????? Můj táta je totiž taky z Plevna..... Když tak mi písni na emila, pokud chceš.... Ahoj Simča

  • gaby | 24. 4. 2007 19:58

    nahodou bulhari maji velice dobre jidlo,muj tata dela nejlepsi jidlo na svete a je z Plevenu.Gaby

  • Monika P. | 3. 4. 2007 18:09

    Pomazánka je vynikající, vždy jsem ji dělala jen s bramborem, ale bez něj je mnohem lepší. Doporučuji!

  • Petra | 1. 3. 2007 12:46

    Pomazánka je moc dobrá, klidně by se dala použít i jako na způsob salátu, stačí jen salám nastrouhat na sinější plátky a přidat např. sterilovaný hrášek, chilli. Ale i tak pomazánka byla výborná.

  • Luk Adam | 28. 2. 2007 21:38

    Nemělo by tam být hovězí vařené maso?

  • Lucka | 4. 12. 2006 15:15

    Pomazánku jsem vyzkoušela a moc nám chutnala.Řekla bych,že kdyby jsme ji nechali uležet do druhého dne a nesnědli ji hned,tak by byla ještě lepší :o)) Je pravda,že do Bulharky se dává i vařená brambora,ale tahle byla moc dobrá.Doporučuji na chuťovky nebo chlebíčky.

  • Josef Král | 3. 12. 2006 12:29

    Ještě je vynikající přidat trochu kapari....

  • Hana Hajkova | 14. 10. 2006 16:21

    Bulharská pomazanka je vyborná nějakou dobu jsem pracovně stravila v Bulharsku a puvopdní se takhle nedělá jako u nás.

  • Dáša | 4. 9. 2006 15:29

    Právě jsem to vyzkoušela pro návštěvu a bylo to vynikající !

  • Monika | 31. 8. 2006 04:54

    Je prave lepsi,bez brambor!

  • ivan nosek | 27. 2. 2006 08:18

    ještě jsem neviděl bulharku bez vařených brambor

  • Jana Novakova | 9. 5. 2005 19:02

    Ta pomazanka nemusi byt spatna, jen ten nazev "bulharska " mi tam vubec nesedi.

  • Janička | 6. 11. 2004 09:28

    Je dobré do pomazánky přidat nastrouhaný brambor vařený ve slupce.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Bulharsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Dietní salám Okurka Rajský protlak Tatarská omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč

Šlehačkový beránek

Šlehačkový beránek

Rumové řezy

Rumové řezy

Polévka z hlívy ústřičné

Polévka z hlívy ústřičné

Rybízová pěna

Rybízová pěna

Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně

Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně

Tvarohová bábovka IV.

Tvarohová bábovka IV.

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

89
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
64
Jednoduchá fazolková polévka
Jednoduchá fazolková…
64
Čokoládový závin - nejrychlejší
Čokoládový závin -…
58
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
56
Gnocchi se zelím a mletým masem
Gnocchi se zelím a…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Bulgurový salát s tofu
Bulgurový salát s tofu
Bulharská musaka -Olga
Bulharská musaka -Olga
Bulharská polévka s masovými knedlíčky
Bulharská polévka s masovými knedlíčky
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Bulharské papriky s Balkánem
Bulharské papriky s Balkánem
Bulharské řezy
Bulharské řezy
  • Recepty.cz
  • Bulharská pomazánka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact