• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Buddhova ruka
Napište svůj komentář k receptu

Buddhova ruka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buddhova ruka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí maso prsa nebo vykostěná stehna - 300 g, kuřecí játra - 300 g
    • 1
      ks cibule velká
    • 2
      ks zelená paprika
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce grilovací koření nebo jiné podbné směsi. např.na rožnění, gyros, apod.

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na proužky, okořeníme a naložíme do trošky oleje na pár hodin (není vyloženě nutné). Ve větší pánvi (výborný je na to wok) rozpálíme olej, osmahneme na něm maso, po chvíli přidáme cibuli a papriku nakrájené na silnější kolečka nebo proužky, dusíme asi 3 minuty, přidáme játra nakrájená na nudličky a ještě asi 5 minut podusíme, až se odpaří voda - mělo by se to malinko přismahnout kvůli barvě i chuti. Pak trochu podlijeme vařící vodou, aby to nebylo suché (ale nesmí to "plavat"!), ochutíme sojovou omáčkou, worchestrem, pepřem a podle potřeby dosolíme.
2
Kdo rád ostré, přidá chilli, tabasko apod. Jako příloha jsou nejlepší hranolky, dobrá je k tomu i rýže, nebo jen chleba.
3
Recept je variace na specialitu jedné malé hospůdky na Moravě.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MJG | 11. 12. 2012 11:19

    Vyborne, jednoduche

  • Ivana Mati | 4. 1. 2010 09:14

    Ahojte všichni,dnes jsem našla tyto stránky a hned jsem se zaregistrovala. jsou super. A jedu hned podle jídelníčku.Todle bude můj první recept,tak se doufám podaří,ale vypadá moc dobře.

  • Klára Keselyova | 3. 2. 2008 16:49

    Dnes sme mali ruku na obed. Bola fajn. Papriku som nedala, lebo "nemusím", ale som dala na pásiky pokrájanú Hlivu ustricovú. skúste, je to mňamka.

  • Handula Lehovcová | 29. 8. 2007 22:32

    Mám ráda zvláštní názvy pokrmů a tenhle je navíc ještě moc dobrý. Dávám za 1.

  • jana martanovicova | 16. 7. 2007 12:47

    Bolo to veľmi,veľmi dobré.

  • Ivo ASochorek | 10. 7. 2007 15:00

    Ti přede mnou to snad řekli úplně všechno

  • Simča Sládková | 30. 3. 2007 17:30

    Přidala jsem podle komentářů česnek (ten my můžeme u všeho) a ořecha a je to mňamózní!!!! Píši 1***.

  • lena* | 29. 3. 2007 17:26

    Tak jsem uvařila a teď si na tom pochutnávám. Ještě jsem přidala vlašský ořechy a nemá to chybu

  • Věra | 18. 3. 2007 17:36

    Dnes jsem vařila z dvojité dávky, už není. Bylo to vynikající.

  • Blanka | 19. 9. 2006 10:12

    Výborné, použila jsem krůtí játra, protože jsem kuřecí neměla a i takto byl pokrm moc dobrý.

  • Jiří Měrka | 14. 9. 2006 12:12

    Jo je to fakt super!!!

  • Zuzana Šindlerová | 12. 6. 2006 10:34

    Moc dobré, taky jsem přidala česnek. Trošku se mně doma šklibíli na ta játra, ale nakonec pochvalovali.

  • Holer Lubomír | 3. 4. 2006 16:21

    Velmi chutné,jen časy u receptu jsou velmi krátké na tepelnou přípravu.

  • Petra | 9. 3. 2006 16:19

    Hezky jsme si pošmákli.Ještě jsem přidala česnek a rozmarýn a bylo to super. Určitě si dejte taky. :-)

  • Jana Tichá | 29. 1. 2006 19:25

    Bylo to vynikající!

  • Alojs Jezek | 7. 6. 2005 17:28

    Dám si to rád!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Kuřecí maso Olej Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kavak

Kavak

Tradiční tažený štrůdl

Tradiční tažený štrůdl

Plněné papriky jinak

Plněné papriky jinak

Opékané pikantní bramborové plátky

Opékané pikantní bramborové plátky

Česnečka po česku

Česnečka po česku

Drobenkový koláč s rebarborou

Drobenkový koláč s rebarborou

Dip z červené řepy

Dip z červené řepy

Jihočeská kulajda od maminky

Jihočeská kulajda od maminky

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

178
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
158
Dýňová tortila
Dýňová tortila
156
Máslové řízky
Máslové řízky
23
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché zeleninové…
23
Čočková polévka s uzenou krkovičkou
Čočková polévka s uzenou…

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Podruhé těhotná modelka Holíková:  Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

Podruhé těhotná modelka Holíková: Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

  • Recepty.cz
  • Buddhova ruka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact