• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Buchta z cizrny
Napište svůj komentář k receptu

Buchta z cizrny

autor: Travel book and Cookbook
0.0
moje hodnoceni
2.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buchta z cizrny
Buchta z cizrny
Buchta z cizrny
Buchta z cizrny
Buchta z cizrny
Buchta z cizrny
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

10 porce
    • 4
      ks vejce
    • 2
      lžíce mléko obyčejné či sojové
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 50
      g čokoláda může být obyčejná, já použila 74%
    • 2
      lžíce kakao
    • 500
      g cizrna 12 hodin naložená ve vodě a poté podle pokynů na obalu uvařena, množství vychází z již uvařené cizrn
    • 3
      lžíce cukr klasický bílý rafinovaný, či třtinový
    • 2
      ks banány zralé, či přezralé

Postup přípravy receptu

1
Do mísy jsem dala vše tak, jak leželo či stálo na lince, kromě čokolády, tu jsem nejprve dala na minutku do hrnečku do mikrovlnky.
2
Pak už stačilo vzít jen tyčový mixér, všechno hezky do hladka umixovat a přesunout těsto do trouby. Já použila silikonovou na srnčí hřbet (tedy dvě, chtěla jsem mít dezert nižší).

RADA: Jak na dort, kterým všem vyrazíte dech

3
Buchtu jsem pekla na 175 stupňů cca na 45 minut. Zkoušejte těsto jako u klasické buchty dřevěnou špejlí, každému trouba peče jinak. :-)

RADA: Vyzkoušejte domácí medovník

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cizrnový chlebíček

Cizrnový chlebíček

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nikol, Ada a Barča | 20. 4. 2016 18:56

    Není to nejhorší ale čekala jsem MNOHEM lepší. :-X Už to péct opravdu nebudu.

  • rocky23l1 | 9. 10. 2014 11:19

    Jako pecka, zkuste se podívat na http://www.multybazar.eu a řekněte co si o tom myslíte. Vaše komentáře a názory by mohli být i docela zajímavé..:-):-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Sladká jídla Dorty Bábovky Zákusky Nejlepší dezerty Luštěniny
Pokrmy Zdravě i chutně Moučníky Ostatní Sladké Luštěniny Bábovky Zákusky Dorty DIA Dietní Z luštěnin Buchty Dezerty Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Dietní Vegetariáni Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Cizrna Čokoláda Cukr Kakao Mléko Prášek do pečiva Vejce

Pikantní pečená cizrna

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé BE-BE řezy

Rychlé BE-BE řezy

Třešňový koláč

Třešňový koláč

Cuketový koláč II.

Cuketový koláč II.

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Šunková pomazánka

Šunková pomazánka

Luxusní vepřový jazyk s domácím knedlíčkem

Luxusní vepřový jazyk s domácím…

"Kouřové" marinované vepřové

"Kouřové" marinované vepřové

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…

Ledový salát s karotkou

Ledový salát s karotkou

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Pikantní pečená cizrna

Poslední sledované recepty

45
Boloňské špagety
Boloňské špagety
36
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Ředkvičková pomazánka se…
34
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
28
Srdce po myslivecku
Srdce po myslivecku
26
Korejská rýže Bibimbap
Korejská rýže Bibimbap

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Buchta s rebarborou II.
Buchta s rebarborou II.
Buchta s rosolem
Buchta s rosolem
Buchta z jablečného pyré
Buchta z jablečného pyré
Buchta z limonády
Buchta z limonády
Buchta z meruněk
Buchta z meruněk
  • Recepty.cz
  • Buchta z cizrny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact