• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Buchta Himaláje
Napište svůj komentář k receptu

Buchta Himaláje

autor: GABUŠKA
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buchta Himaláje
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • 1. těsto
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 1
      hrnek krupice
    • 1
      hrnek mléko
    • olej 1/2 - 3/4 hrnku
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce kakao
    • citronová kůra
  • 2. těsto
    • 2
      ks tvaroh
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      hrnek moučka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek mléko

Postup přípravy receptu

1
**1. těsto:** Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáváme olej a pak i ostatní ingredience.
2
**2. těsto:** Opět vyšleháme vajíčka s cukrem a přidáme ostatní ingredience, puding se sype sypký (nevařit), toto těsto bude řídké. Na vymaštěný a vysypaný plech dáme půl prvního těsta, na to druhé těsto tvarohové a nahoru zbytek prvního těsta. Upečeme pozvolna a pomalu. Necháme pořádně vychladnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Mandlová buchta s meruňkami

Mandlová buchta s meruňkami

Jednoduchá citronová buchta

Jednoduchá citronová buchta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Catherly
    Catherly | 8. 4. 2016 15:24

    Skvělá buchta u nás v rodině velmi oblíbená s mandarinkami.

  • penizek | 8. 3. 2015 18:29

    Tak právě se mi buchta pece v troubě. Snad se povede ale vypadá ze ano:-) jen do toho těsta s tvarohem jsem nedala skoro žádné mléko jelikož bylo až dost řídké. Je asi lepší kupovat tvaroh v kostce v alobalu a ne ve vanicce. Naopak to kakaové těsto bylo husté tak jsem redila mlékem:-) ;-)

  • Petra | 15. 2. 2013 14:00

    jdu hned vyzkoušet

  • hanule | 9. 2. 2013 17:28

    Vaše buchta je bombastická :-* vyzkoušela jsem ji když ji donesla švagrulka na jmeniny své maminky a byla tak výborná že jsem ji ujídala tajně z talířku i své 2,5leté dceři :-P.Nenazvala bych ji buchtou nýbrž vynikajícím dezertem 8-) .Jakmile koupím tvaroh hned ji upeču a Vám všem vřele doporučuji <3 !Mnam mnam už se na ni těším ;-)

  • Gabriela | 16. 1. 2011 17:23

    Zkoušela jsem upéct Vaší buchtu a musím říct,že je opravdu vynikajíci nemá chybu :-)

  • triticala | 15. 10. 2010 17:48

    Fantastická buchta!

  • Zuzana Šindlerová | 15. 3. 2010 11:54

    Výborná a jednoduchá.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Hladká mouka Kakao Krupice Mléko Moučka Olej Prášek do pečiva Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové knedlíčky s ovocem

Tvarohové knedlíčky s ovocem

Pampeliškové víno

Pampeliškové víno

Eskymo řezy

Eskymo řezy

Chlebové bramboráky

Chlebové bramboráky

Barevná minutka - trikolora

Barevná minutka - trikolora

Banánovo-čokoládový hřbet

Banánovo-čokoládový hřbet

"Pěnové" koláčky z listového těsta

"Pěnové" koláčky z listového těsta

Jemná česneková pomazánka

Jemná česneková pomazánka

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

49
Šťavnaté kuřecí řízečky
Šťavnaté kuřecí řízečky
48
Milánské špagety
Milánské špagety
47
Krémová polévka z červené řepy
Krémová polévka z…
27
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…
20
Míša řezy
Míša řezy

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Herci Zlata Adamovská a Miroslav Táborský: Jsou milionáři! Za co utrácejí peníze?

Herci Zlata Adamovská a Miroslav Táborský: Jsou milionáři! Za co utrácejí peníze?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Buchta Himaláje
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact