• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Buchta a la kráva Milka
Napište svůj komentář k receptu

Buchta a la kráva Milka

autor: smuslatko
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buchta a la kráva Milka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Krém
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • 600
      g borůvky
    • 100
      g bílá čokoláda (Milka)
  • Poleva
    • 150
      g moučkový cukr
    • 2
      ks bílá čokoláda (Milka)
    • 4
      lžíce borůvky (šťáva z borůvek !)
  • Těsto
    • 200
      g máslo
    • 5
      lžíce olej
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 150
      g cukr
    • 100
      g solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

1
Borůvky přecedíme a necháme okapat. Ve vodní lázni si necháme rozpustit 1 čokoládu, když je rozpuštena tak přidáme lžici zak. smetany a míchame pak přidáme zbytek smetany a okapané borůvky, vše rozmixujeme mixérem. Máslo, olej a cukr vyšleháme, Postupně přisleháváme i vajíčka, každé vajíčko šleháme alespoň 1min. Ostatní suché suroviny promícháme a přišleháme k vaječnému základu. Do vysokého plechu s peč. papírem nalejeme nejprve těsto, na to těsto nalejeme borůvkovou smetanu, lžící projedeme po těste aby se smetana s těstem trochu pomíchala. Dáme péct do vyháté trouby na 150´C ca 30min. Když je buchta vychladlá tak si připravíme polevu. Zase necháme rozpustit 1 čokoládu, než se rozpustí tak smícháme šťávu z borůvek s cukrem, toto pak přidáme po troškách do rozehřáté čokolády a mícháme.Nalejeme na buchtu a rozneseme po celém povrchu. Necháme zastydnout. Pak si rozehřejeme poslední čokoládu a tou děláme kravské fleky dle vlastní fantazie. Pak už jen necháme ztuhnout, nakrajíme a papáme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie

Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie

Cuketová buchta ala brownies

Cuketová buchta ala brownies

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdena | 23. 2. 2015 18:47

    Mělo by vám vadit zveřejňovat zkopírované recepty vydávané za své.

  • Zdena | 12. 2. 2015 12:51

    Hlavně že vám to nevadí.

  • Zdena | 28. 1. 2015 19:37

    Prosím, nekopírujte recepty a fotografie.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá čokoláda Borůvky Cukr Máslo Moučkový cukr Olej Prášek do pečiva Solamyl (bramborový škrob) Vanilkový cukr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Falešný pařížský dort

Falešný pařížský dort

Křupavé bramboráky

Křupavé bramboráky

Cuketový koláč II.

Cuketový koláč II.

Zapečená (nejen) krůtí játra

Zapečená (nejen) krůtí játra

Salátový dresing

Salátový dresing

Česneková hlíva s těstovinami

Česneková hlíva s těstovinami

Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi

Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi

Jehněčí kotlety na bylinkách

Jehněčí kotlety na bylinkách

Kyšková buchta s třešněmi

Kyšková buchta s třešněmi

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

72
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
40
Česnečka z uzeného masa s quinoou
Česnečka z uzeného masa…
34
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
33
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
30
Tudelská zeleninová polévka
Tudelská zeleninová…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Budín de pina, ananasový piškot
Budín de pina, ananasový piškot
Buchta (koláč) z přesnídávek - jednoduchá a vláčná
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Buchta alá medovník
Buchta alá medovník
Buchta celulitida
Buchta celulitida
Buchta Majka
Buchta Majka
  • Recepty.cz
  • Buchta a la kráva Milka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact