• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bůček pro správné chlapy
Napište svůj komentář k receptu

Bůček pro správné chlapy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůček pro správné chlapy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřový bůček
    • 1
      ks hrušky (větší)
    • 2
      stroužek česnek
    • 0,50
      lžička zázvor
    • chilli
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 5
      lžíce sojová omáčka
    • 4
      lžíce bílé víno
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce cukr
    • 2
      lžíce sezamová semínka
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Česnek utřeme se solí, přidáme zázvor, chilli a olej.
2
Oloupanou hrušku rozmixujeme, přidáme sojovku a česnekovou směs.
3
Nalejeme víno, přidáme cukr a znovu chvíli mixujeme. Ke směsi přidáme najemno nakrájenou cibulku.
4
Tímto pomažeme bůček a necháme 24 hod. odstát.
5
Druhý den s velkou slávou upečeme (nejlépe v pekáči s mřížkou, do kterého nalejeme 1 cm vody). Pečeme 10 min. na 220 °C poté zeslabíme na 160 °C a pečeme dalších 40-50 minut.
6
Zhruba v polovině pečení obrátíme. Jako přílohu určitě pivo v hojném množství a zbytek dle úvahy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dort pro chlapy

Dort pro chlapy

Chlebíčky (nejen) pro chlapy

Chlebíčky (nejen) pro chlapy

Zapečený květák pro chlapy

Zapečený květák pro chlapy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 10. 6. 2012 16:35

    Asi jsem správný chlap, neboť mi také moc chutnalo :-). Je to zajímavé ochucení, nečekala jsem, že to může TAK dobře dopadnout :-)

  • Danka Snášelová | 20. 6. 2008 00:10

    Protože mám doma správného chlapa, tak jsem pěkný libový bůček včera večer naložila a dnes ho manžel upekl. Masíčko natáhlo výbornou chuť použitých ingrediencí. Je to receptík nejen pro správného chlapa, ale i pro správnou ženu. Děvčata, vyzkoušejte a budete pochválené. Dávám 1.

  • Pavel Spěváček | 7. 2. 2008 16:05

    Bůček pro chlapy! Tak už teď se olizuju a hned večer jdu nakládat ten "lightů. Díky

  • Martin --------- | 7. 1. 2008 16:27

    já bych tam dal ještě PIVO

  • Anonym | 29. 5. 2007 21:46

    Ty kokote ! Kdes to viděl,srát hrušky do búčku? Ti mrdá ne? PYčo !!!!!!!!

  • Aaron Novák | 15. 10. 2006 16:36

    Paní Marie, semínko dávám do směsi ale když je dáte až při pečení určitě nic nezkazíte.

  • Aaron Novák | 15. 10. 2006 16:34

    Anonyme, stačí si postěžovat v masně jak vás manželka trápí kvůli cholesterolu a řezník bude s vámi natolik soucítit, že nakonec dostanete bůček kde je tučného jen symbolicky. Manželka žasne a nemůže nic namítat, přinesl jste prostě bůček "light:-)

  • Marie Horáková | 10. 10. 2006 19:53

    Kdy se přidá sezamové semínko ? Asi se s ním maso posype až při pečení ne ?

  • Vlaďka | 10. 10. 2006 18:28

    Takjsem právě naložila maso podle uvedeného receptu.Zítra uvidíme. Hezký večer.

  • Jana Kutačová | 9. 10. 2006 20:31

    Anonymku: takový bůček light je podle mne jen bůček,který je libový a ne moc tučný,takový odlehčený:o)

  • Anonym | 9. 10. 2006 20:01

    Prosím, co je to ten bůček light? Koupím normálně v masně?Děkuji

  • Pastis Petite | 8. 10. 2006 11:19

    Je to znamenité - chutnalo to i dětem a návštěvě z USA. Jak říkal můj dědeček, který se dožil 103 let a denně vypil skleničku slivovice a snědl 1/4 bůčku: "Člověk nikdy neví po čem bude dlouho žít."

  • Pupen Hons | 3. 10. 2006 20:57

    Tomu říkám bašta!!!

  • Tereza Jarčušková | 3. 10. 2006 13:13

    Airan, neviem, neviem, ale tie recepty tvojho manžela sú setsakra dobré...

  • Airan | 3. 10. 2006 12:29

    Anonyme, ja to nemyslela jako urazku. Nejsem proti bucku, ale nesmi ho byt prilis casto! Muj manzel se rozhodl sem davat recepty (a timto mi je pripominat) ktere on rad (jí ) a ja nerada (varim) P.S. Drzim palce at vam ty pusy chutnaji porad:-)))))))))))))))

  • Anonym | 3. 10. 2006 11:59

    Airan,můj přítel má dobře 140 kg,bůčku říká diabůček,občas mu ho upeču.Ale jinak mi pusa od něj chutná pořád dobře i když je třeba po topince s česnekem.

  • Airan | 3. 10. 2006 10:35

    To teda jo, jen ty chlapi by nesmeli mit nadvahu, zvyseny holesterol, vysoky tlak a tak dale :-))) A at pocitaji s tim, ze budou mit mastne fousy jako v historickym filmu, pak aby si je jarem omyvali - jinak je zadna spravna holka nepolibi:-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Česnek Chilli Cibule Cukr Hrušky Rostlinný olej Sezamová semínka Sojová omáčka Sůl Vepřový bůček Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Olomoucká tvarohová pomazánka

Olomoucká tvarohová pomazánka

Koláč s kokosem a šlehačkou

Koláč s kokosem a šlehačkou

Linecké koláčky

Linecké koláčky

Vepřové maso na paprice

Vepřové maso na paprice

Ajťácké Chilli con carne

Ajťácké Chilli con carne

Medovo-mléčné kuličky

Medovo-mléčné kuličky

Batátové bramboráky

Batátové bramboráky

Bylinková kachní prsa

Bylinková kachní prsa

Pečený bůček

Pečený bůček

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

145
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
84
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
69
Dort (nejen) s hroznovým vínem
Dort (nejen) s hroznovým…
63
Vánoční punč II.
Vánoční punč II.
35
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Promotér od protinožců Vítek: Mejdan plný hvězd!

Promotér od protinožců Vítek: Mejdan plný hvězd!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Bůček plněný kysaným zelím
Bůček plněný kysaným zelím
Bůček po cikánsku
Bůček po cikánsku
Bůček po maďarsku
Bůček po maďarsku
Bůček trochu jinak
Bůček trochu jinak
Bůček v sáčku
Bůček v sáčku
Bůček zase jinak
Bůček zase jinak
  • Recepty.cz
  • Bůček pro správné chlapy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact