• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Bublanina s broskvemi
Napište svůj komentář k receptu

Bublanina s broskvemi

autor: Ejný
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 255
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
Bublanina s broskvemi
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      sklenice polohrubá mouka
    • 1
      sklenice cukr krystal (nebo moučkový cukr - dodá jemnost)
    • 0,50
      sklenice rostlinný olej
    • 2
      ks vejce
    • 0,75
      sklenice mléko
    • 1
      ks vanilkový pudink (v prášku - nevařit)
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      plechovka broskve (6 broskví)

Postup přípravy receptu

1
Smícháme polohrubou mouku, cukr, olej, vajíčka, mléko,pudink(v prášku) a vanilkový cukr. Nakonec přidáme prášek do pečiva. Všechno pořádně zamícháme a vlijeme buďto na vymazaný plech, nebo na pečící papír. Broskve nakrájíme na měsíčky a ty dáme na těsto na plechu. Plech dáme do trouby na 160°C a na cca 30 minut. Buchta je jednoduchá a rychle mizí z plechu, dobrou chuť! :)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bruschetty s grilovanými broskvemi a mozzarellou

Bruschetty s grilovanými broskvemi a…

Bábovka s broskvemi

Bábovka s broskvemi

Těstoviny s broskvemi a tvarohem

Těstoviny s broskvemi a tvarohem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pekou
    Pekou | 6. 11. 2015 19:18

    Povedla se báječně. Mléko jsem nahradila pivem a přidala ještě skořici a výsledek byl překvapivě chutný :-)

  • Pekou
    Pekou | 6. 11. 2015 19:15

    Přidala jsem skořici a místo mléka dala světlé pivo. Buchta byla překvapivě chutná! :-) Viz foto - přikládám.

  • P.pimpa | 10. 5. 2015 19:30

    Vyborna,povedla se :-) Chvalim recept ;)

  • AlenkaSk | 27. 10. 2014 17:55

    Vyzkoušeno, je opravdu výborná! Všem moc chutná a mizí velmi rychle :)

  • VeKo | 26. 7. 2014 20:54

    Mohu pouzit i cerstve neoloupane broskve?

  • lumpma | 11. 5. 2014 15:48

    Dle doporučení jsem přidal štávu z broskví. Já jsem ubral cukr (nemáme rádi moc sladké). dostal jsem pochvalu a pekáč zmizel velmi rychle ;o)

  • Karllos | 20. 2. 2014 17:50

    Vynikající bublanina odzkoušeno v mikrovlnce 12.5 min Crisp nádherně do zlatova.

  • Danuška | 30. 11. 2013 22:18

    Přidala jsem navíc zakysanou smetanu a výtečné.. :-[

  • Pavla | 29. 5. 2013 08:35

    Bublanina je moc dobrá, doma si na ní všichni pochutnali :-) Nechala jsem se i inspirovat a přidala tam šťávu z kompotu a velice dobré :)

  • KaRa | 23. 4. 2013 09:16

    Kolik té šťávy, prosím?

  • Terka Chladkova | 24. 2. 2013 18:16

    do těsta sem přidala i šťávu z broskvového kompotu a moc se to povedlo, těsto je krásně vláčné, a doma všem chutná!

  • mirkavazy
    mirkavazy | 3. 11. 2012 12:50

    nejde o velikost, jde o poměr... já používám sklenku 200ml...

  • nic-nechci | 14. 1. 2012 01:08

    Tohle byla moje první buchta, co jsem zkoušel. Nejdřív jsem ji zkusil s rybízem a pak tedy i s broskvemi a zmizla hodně rychle :( Což mi připomíná, že jsem ji už dlouho nedělal a nemám tak co ke kafíčku. Simona: Já ji dělal v přibližně 200ml hrnku ;) _______________________________________________________ SVOBODA - výroba domácích knedlíků s.r.o. http://www.knedlik.cz/

  • Ejný | 18. 11. 2011 12:42

    tak to je ale úplně jedno:) já to teda většinou odměřuji do hrníčku:)

  • Simona | 16. 9. 2011 15:33

    mám dotaz:,jak velkou sklenici myslíte, na odměřování surovin?! předem děkuji za odpověď :-)

  • addieH | 2. 8. 2011 14:07

    dobré a rychlé

  • johanka | 9. 7. 2011 18:03

    s meruňkami je to také moc mňam mňam :-)

  • katasvagy | 13. 6. 2011 14:38

    velmi chutná, broskve jsem pokrájela na menší kousky a nechala píct do zlatova

  • sheila17 | 9. 5. 2011 15:37

    Výborná bublanina. Jednoduché, rychlé a velmi jedlé :)

  • addieH | 26. 4. 2011 11:57

    aha, tak pro příště to zkusím i s tím pudinkem. Jinak chválím, dobrůtka <:-)

  • Ejný | 25. 4. 2011 15:22

    Děkuji vám za upozornění,zapomněla jsem ho tam připsat..pudink se normálně v prášku vsype do těsta..a až poté se těsto vlívá na plech:)

  • addie | 20. 4. 2011 15:33

    to taky nevim, já ho tam nedala a udělala jsem to z konzervy s jahodama, byla to mnamka a za chvili se po tom jen zaprášilo. ;-)

  • Bob z Brd | 14. 4. 2011 16:19

    A CO S TÍM PUDINKEM?!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskve Cukr krystal Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky

Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky

Linecké těsto pro začátečníky

Linecké těsto pro začátečníky

Univerzální dortový korpus

Univerzální dortový korpus

Naložený hermelín s olivami

Naložený hermelín s olivami

Nízká čokoládová buchta

Nízká čokoládová buchta

Větrníky na plech - karamelové řezy

Větrníky na plech - karamelové řezy

Vanilkový krém

Vanilkový krém

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

Poslední sledované recepty

53
Klasické lečo
Klasické lečo
27
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
17
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
12
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři, které zasytí a zahřejí
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři,…
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v…
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší…
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
AHA.cz Richard Genzer měl namále: Záchrana od profesora Neužila

Richard Genzer měl namále: Záchrana od profesora Neužila

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Blesk pro ženy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Ženy.cz Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Blesk.cz Pravda o útěku Harryho a Meghan: Tohle prý byla poslední kapka!

Pravda o útěku Harryho a Meghan: Tohle prý byla poslední kapka!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. &#039;Každý měsíc kupuji nové boty,&#039; říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. &#039;Každý měsíc kupuji nové boty,&#039; říká maminka

Blesk Horoskopy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Další doporučené recepty:

Bublanina hrnečková
Bublanina hrnečková
Bublanina II.
Bublanina II.
Bublanina lehce a rychle
Bublanina lehce a rychle
Bublanina s drobenkou
Bublanina s drobenkou
Bublanina s jahodami
Bublanina s jahodami
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami
  • Recepty.cz
  • Bublanina s broskvemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact