• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Broskvový nepečený moučník
Napište svůj komentář k receptu

Broskvový nepečený moučník

autor: aktija
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvový nepečený moučník
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g celozrnné sušenky bez žádné náplně
    • 50
      g mandle neloupané
    • 3
      lžíce hera
    • 3
      lžíce med
    • 1
      plechovka broskvový kompot
    • 1
      balíček bílá želatina
    • 2
      vanilkový cukr
    • 1
      tvaroh
    • 1
      bílý jogurt

Postup přípravy receptu

1
Sušenky a mandle umeleme, přidáme heru a med a pořádně promícháme.
2
Natlačíme na dno formy, kterou jsme si lehce vytřeli máslem.
3
Šťávu z kompotu zahřejeme na 80 °C a rozpustíme v ní želatinu. Polovinu broskví si nakrájíme na plátky a vložíme na natlačené těsto.
4
Zbytek broskví rozmixujeme, osladíme vanilkovými cukry, přidáme tvaroh, jogurt a šťávu se želatinou a ještě jednou promixujem.
5
Nalijeme do formy a necháme moučník ztuhnout přes noc v lednici.
6
Ozdobíme krájenou broskví.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Broskvový moučník

Broskvový moučník

Nepečený moučník (dobrotka)

Nepečený moučník (dobrotka)

Rychlý nepečený moučník z polenty

Rychlý nepečený moučník z polenty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Katka | 3. 9. 2007 19:33

    Super recept :( , chuťově výborný, jen to poněkud neztuhlo a mě zůstali jen oči pro pláč. Vážně tam má být pouze jedna želatina ?? Tak mám jediný cíl - vzít si lžíci a začít dlabat sama.

  • Hana Schönbauerová | 2. 6. 2007 16:48

    S pečícím papírem to je výborný nápad! Vyzkoušela jsem. Experimentovala jsem a místo sušenkového základu jsem smíchala 200g ovesných vloček, 100g tuku, hrst mletých ořechů, asi 2 lžíce vaječného koňaku a dosladila medem. Také dobré, zkuste.

  • Di | 30. 1. 2007 13:50

    Místo vytírání formy máslem doporučuji vložit kolečko z papíru na pečení. Jinak skvělý nápad na složení "dna", vyzkouším, zatím jsem dělala jen z piškotů a másla.

  • Ivana Přikrylová | 30. 1. 2007 13:42

    Dělávám obdobný nepečený dort. Spodní těsto z rozemletých piškotů a másla natlačím na dno dortové formy, na to tvarohová směs z uvařeného pudinku, tvarohu a másla, dále pokladu ovocem a zaleju želatinou připravenou z kompotové šťávy. Všichni se jen olizují.

  • Gábina Houšková | 29. 1. 2007 14:04

    Moc dobré, dávám 1. Dělala jsem minulý týden na oslavu, použila jsem sušenky Bebe celozrnné. Jen mi přišlo dost sladké to těsto, tak dám příště bez medu, jen s máslem. Sklidila jsem velký úspěch. Díky za recept

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Svačina Syrové Narozeniny Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá želatina Bílý jogurt Broskvový kompot Celozrnné sušenky Hera Mandle Med Tvaroh Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čokoládová kolečka

Čokoládová kolečka

All exclusive s jahodami

All exclusive s jahodami

Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a kokosem

Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…

Tetino maso

Tetino maso

Jahodovo-tvarohová roláda

Jahodovo-tvarohová roláda

Salát Caesar II.

Salát Caesar II.

Steak Chateaubriand

Steak Chateaubriand

Bramborovo-pórková polévka

Bramborovo-pórková polévka

Jednoduchý jahodový koláč II.

Jednoduchý jahodový koláč II.

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

473
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
21
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
20
Plec pečená (nejen) se zelím
Plec pečená (nejen) se…
20
Kuřecí polévka s krupicovými noky
Kuřecí polévka s…
17
Linecké cukroví krok za krokem
Linecké cukroví krok za…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Seriálová hvězda Veronika Gajerová (62): Soud kvůli insolvenci!

Seriálová hvězda Veronika Gajerová (62): Soud kvůli insolvenci!

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

  • Recepty.cz
  • Broskvový nepečený moučník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact