• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Broskvové řezy II.
Napište svůj komentář k receptu

Broskvové řezy II.

autor: k.spageta
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvové řezy II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks vejce
    • 5
      lžíce polohrubá mouka
    • 5
      lžíce cukr krupice
    • 1
      sklenice broskvový kompot
    • 3
      kelímek zakysaná smetana
    • 3
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      balíček želé dortové v prášku

Postup přípravy receptu

1
5 žloutků ušleháme s pískovým cukrem. Přidáme mouku a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme (180°C asi 15 - 20 min).
2
Až piškot vychladne, dáme na něj smetanu smíchanou s vanilkovými cukry. Potom poklademe okapanými a na plátky nakrájenými broskvemi a zalijeme želatinou.
3
Příprava želatiny: šťávu z broskví dáme do hrnce a dolijeme do 1/2 litru vodou. Do tekutiny rozkvedláme 2 sáčky želé a za stálého míchání přivedeme k varu. Potom odstavíme a za občasného míchání necháme lehce (!) vychladnout. Ještě vlahou želatinou zalijeme moučník.
4
(Pomůcka: želé nalít na moučník hned, jakmile se z něho přestane čoudit. Pokud želé ztuhne moc, lze ještě jednou krátce zahřát)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy

Broskvové řezy

Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou

Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Exo-l | 25. 12. 2016 14:31

    No moc se nesmej

  • allena89
    allena89 | 20. 2. 2014 18:23

    Výborný. Nechtělo se mi šlehat sníh tak jsem vyšlehala 6 celých vajec a upekla jsem v dortové formě. Pak jsem dortík překrojila pomazala domácí rajčatovou marmeládou s rumem a krémem ze zakysané smetany s bílým jogurtem, pokladla jsem ovocem (broskve, jahody, maliny), druhý díl piškotu a nahoru zase smetana, ovoce a želatina. Luxusní dobrůtka. Chtěla jsem tu dát fotku, byl moc krásný, ale nestihla jsem ani vyfotit a dort byl fuč.

  • SisiZ | 21. 10. 2012 10:17

    :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D To snad ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • k.spageta
    k.spageta | 20. 10. 2012 22:41

    Sám se sníh neudělá, to snad logicky dojde každému, že se musí ušlehat. Považovala jsem za zbytečné, to sem psát :-)

  • ferta | 19. 8. 2012 11:06

    ten tuhy snih z bilku mame taky udelat nebo co to tam neni napsani ze bychom to meli udelat !!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Řezy Dezerty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Děti Vegetariáni Narozeniny Výjimečný den Svatba Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskvový kompot Cukr krupice Polohrubá mouka Vanilkový cukr Vejce Zakysaná smetana Želé dortové
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Opilé řezy

Opilé řezy

Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč

Rybí pomazánka z tuňáka

Rybí pomazánka z tuňáka

Kuřecí lahůdka

Kuřecí lahůdka

Nakládané řízky

Nakládané řízky

Pečené uzené koleno

Pečené uzené koleno

Jemná hrachová kaše

Jemná hrachová kaše

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Americké "Sloppy Joes"

Americké "Sloppy Joes"

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

25
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Cizrnová polévka - vydatná
Cizrnová polévka -…
18
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Kulajda
Kulajda

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Televizní ceny Emmy ovládl Adolescent! Kdo získal další ocenění?

Televizní ceny Emmy ovládl Adolescent! Kdo získal další ocenění?

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci
Broskvové kuře na červeném víně v…
Broskvové řezy
Broskvové řezy
Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
Broskvové řezy s pudinkem
Broskvové řezy s pudinkem
Broskvové šátečky
Broskvové šátečky
  • Recepty.cz
  • Broskvové řezy II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact