• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Broskvové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Broskvové řezy

autor: franche
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvové řezy
Broskvové řezy
Broskvové řezy
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

24 porce
  • testo
    • 4
      ks vejce
    • 150
      ml rostlinný olej
    • 150
      g cukr
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 0,50
      ks prášek do pečiva
    • 200
      g hladká mouka
  • krem
    • 1
      ks jogurt
    • 500
      g broskvový kompot
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 2
      plátek bílá želatina
    • 3
      ks vanilkový cukr
  • poleva
    • 2
      ks pudink bez vaření
    • 400
      ml šťáva z broskvového kompotu

Postup přípravy receptu

1
Těsto: všechny přísady smícháme, nejlépe ručním šlehačem. Puding nevaříme, sypeme pudinkový prášek! Dáme na formu 30 x 40. Pečeme v předehřáté troubě 180° C, horkovzdusna jen 160°C, 20 - 25 min.
2
Po vychladnutí potíráme krémem. Želatinu připravíme podle návodu a postupně přidáváme zakysanou smetanu a vyšlehanou šlehačku s vanil. cukrem. Rozetřeme hladce na hotové těsto.
3
Puding bez vaření (vanilkový) připravíme podle návodu, ale jen s tím množstvím co zde píše. Naplníme do sáčku děláme na krém mřížky. Až do kunzumování necháme v chladnu.
4
P.S.: Měla jsem málo šťávy z kompotu, přidala jsem ješte br. džus nebo multivitamínový džus pro barvu
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy II.

Broskvové řezy II.

Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou

Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • milan | 9. 10. 2012 12:13

    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-[ :-[ :-[ mnam dobrota

  • franche | 26. 11. 2011 17:03

    :-) ano...vse smichat....dochutit vanilkovym cukrem...a nakonec...vyslehanou slehacku ;-) ..... .......ono je vlastne jedno...jestli zak. smetana...muzeze tam dat jen jogurt a slehacku....podle chuti...dostala jsem recept od kamaradky a original byl jen ze slehacky....a to neni zrovna moje chut...takze kezdemu jak chutna....myslim,ze s bilym jogurtem bez cuti...je to vic osvezujici... :-)))

  • Věrka | 18. 10. 2011 11:04

    Ten jogurt ma byt bily? bez prichute? a pridava se do kremu spolecne se zakysanou smetanou a slehackou?

  • Klára K. | 17. 5. 2011 21:22

    Pekne ďakujem, recept ide do mojich obľúbených :-) O:-)

  • franche | 16. 5. 2011 19:13

    ;-) pani Klaro....200 g mouky ,1/2 pr.do.pece

  • Klára K. | 15. 5. 2011 16:31

    Ten prášok do pečiva je jeden a pol sáčku? Aký hrnček sa použije na tú múku? prosím o odpoveď ďakujem O:-) O:-) O:-) O:-)

  • franche | 15. 5. 2011 16:23

    8-) rozlozime na upecene testo....

  • Květa | 13. 5. 2011 16:13

    Kompotované broskve dáme do krému, nebo rozložíme na na upečené těsto?

  • recepty73
    recepty73 | 13. 5. 2011 14:57

    ...krém je moc dobrý, želatinu používám sypkou od Dr.Oetkera(ztužovač), s tou mřížkou je to dobrý nápad...

  • Jarka O. | 13. 5. 2011 12:39

    To vypadá moc hezky :-)

  • Eva1 | 12. 5. 2011 22:36

    Dobrý nápad s těmi mřížkami ;-) ;-) <3

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá želatina Broskvový kompot Cukr Hladká mouka Jogurt Prášek do pečiva Pudink bez vaření Rostlinný olej Šlehačka Šťáva z broskvového kompotu Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný cop

Plněný cop

Borůvkové muffiny

Borůvkové muffiny

Celerový salát s jablkem

Celerový salát s jablkem

Tvarohovo-čokoládová bábovka

Tvarohovo-čokoládová bábovka

Králičí stehna pečená velmi pomalu

Králičí stehna pečená velmi pomalu

Vynikající kuře na paprice

Vynikající kuře na paprice

Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí - rychle a chutně

Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…

Zapečené lilky

Zapečené lilky

Fazolový salát

Fazolový salát

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

49
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Klasické lečo
Klasické lečo
15
Pikantní výpečky z vepřového ořezu
Pikantní výpečky z…
14
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…
12
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Broskvové (meruňkové) muffiny
Broskvové (meruňkové) muffiny
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci
Broskvové kuře na červeném víně v…
Broskvové řezy II.
Broskvové řezy II.
Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
Broskvové řezy s pudinkem
Broskvové řezy s pudinkem
  • Recepty.cz
  • Broskvové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact