Přírodní maso se žampionovým přelivem
Brokolice alá brokolice
Fazolky s pikantním mandarinkovým…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu moc dobré,jen mám ráda opečené žampiony pěkně do zlatohněda, tak to omáčce dodalo i pěknější barvu ;-)
Výborné a rychlé! :)
Rozhodla jsem se vynechat brokolici... Výborné! :-)
souhlasím! Výborné a nemusí být ani ta brokolice :-) Doporučuji!
Výborný přeliv, budu použivát i k masům. :-P Děkuji za recept <3 .Doporučuji.
Košíčky z ledových kaštanů
Borůvková buchta
Rybízový koláč s kokosem
Těstoviny zapečené s mozzarellou
Tiramisu s jahodami a čokoládou
Vegetariánská rýže
Smetanové tvarůžky (syrečky)
Jednoduchá francouzská kaše
Květáková polévka s kořenovou…
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Štědrovečerní hrachová polévka
Bramborový salát
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…