• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Brambory z Verony
Napište svůj komentář k receptu

Brambory z Verony

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brambory z Verony
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vařené brambory malé, vařené ve slupce
    • 8
      ks rajčata
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 100
      g tvrdý sýr
    • bazalka

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme na drobno a orestujeme na oleji. Přidáme na kostky nakrájená rajčata, osolíme, opepříme, ochutíme sójovou omáčkou a 10 min. dusíme.
2
Potom vmícháme na kolečka nakrájené brambory, prohřejeme. Přidáme nadrobno nakrájenou bazalku.
3
Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křupavé brambory s polentou

Křupavé brambory s polentou

Brambory s klobásou a špenátem

Brambory s klobásou a špenátem

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 14. 10. 2007 16:12

    Poslala som aj obrázok, ale zatiaľ nie je uverejnený. Som rada, že chutilo.

  • Daniella O. | 12. 10. 2007 15:49

    Terezko,manzel vcera griloval a tyhle brambory jsem zvolila jako prilohu. Dala jsem opravdu rajcata z konzervy i s nalevem (brambory tim krasne nasakly) plus jeste cerstvou bazalku a nakonec jsem to cele zasypala syrem a zapekla v troube s vrchnim grilem,az syr krasne zezlatl. Vysledek byl ten,ze brambory byly pryc za par minut a maso skoncilo v lednicce,takze ted hledam recept na najaky dobry salat,kam bych mohla pouzit grilovane kure. Vas recept opet nezklamal!!!! Vynikajici..... Dekuji.

  • Járina | 12. 10. 2007 08:01

    Trošku si neumím představit, jakou to bude mít chuť, ale vypadá to zajímavě, určitě vyzkoušíme :)

  • Tereza J. | 11. 10. 2007 18:07

    Daniellka, ja si bazalku pestujem, takže mám čerstvú, ale myslím si, že môžete použiť ochutené paradajky z konzervy.

  • Daniella O. | 11. 10. 2007 16:41

    Terezko,myslite,ze muzu pouzit rajcata z konzervy,ktera uz jsou ochucena bazalkou nebo je bezpodminecne nutne dat cerstva? Pokud ano ,loupete je? Dekuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Oběd Večeře Pozdní večeře Dušení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Cibule Olej Pepř mletý Rajčata Sojová omáčka Sůl Tvrdý sýr Vařené brambory
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česneková omáčka

Česneková omáčka

Pikantní masové nudličky

Pikantní masové nudličky

Smažený kapr

Smažený kapr

Kynuté lívance mojí babičky

Kynuté lívance mojí babičky

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Krémová polévka z topinambur

Krémová polévka z topinambur

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

Bagely

Bagely

Pikantní jogurtová marináda na kuře

Pikantní jogurtová marináda na kuře

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

24
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda
24
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
17
Míša řezy
Míša řezy
16
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Slováček u konce s dechem: Mačká mě v duši, v krku, v žaludku

Slováček u konce s dechem: Mačká mě v duši, v krku, v žaludku

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Plat Johna Cryera z Dva a půl chlapa: O půl míň než Sheen!

Plat Johna Cryera z Dva a půl chlapa: O půl míň než Sheen!

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Další doporučené recepty:

brambory v alobalu se zakysanou smetanou
brambory v alobalu se zakysanou smetanou
Brambory v krustě s ořechy
Brambory v krustě s ořechy
Brambory v mikrovlnce
Brambory v mikrovlnce
Brambory zapečené (nejen) s mletým masem
Brambory zapečené (nejen) s mletým masem
Brambory zapečené s tlačenkou
Brambory zapečené s tlačenkou
Brambory zapečené se škvarky a zelím
Brambory zapečené se škvarky a zelím
  • Recepty.cz
  • Brambory z Verony
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact