Brambory v krásně křupavé krustičce ze sýra a vlašských oříšků jsou skutečnou dobrotou, kterou můžete jíst jen tak nebo jako originální přílohu. Hotové jsou jedna dvě a jistě si na nich pochutná úplně každý.
RADA: Jak na nejlepší domácí hranolky
RADA: Zkuste další recepty z brambor
Hranolky
Bramborové hranolky zapečené s uzeným…
Hranolky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Majonézové koláče
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Řecké biftečky z mletého masa
Cuketová buchta III.
Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Bruselské hovězí - minutka
Zeleninová česnečka s kroupami
Černá čočka s tuňákem
Pita chléb s pestem z červené řepy
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vaječný koňak
Crinkles
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka