Brambory v krásně křupavé krustičce ze sýra a vlašských oříšků jsou skutečnou dobrotou, kterou můžete jíst jen tak nebo jako originální přílohu. Hotové jsou jedna dvě a jistě si na nich pochutná úplně každý.
RADA: Jak na nejlepší domácí hranolky
RADA: Zkuste další recepty z brambor
Hranolky
Bramborové hranolky zapečené s uzeným…
Hranolky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky
Vanilkové rohlíčky
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Salát Coleslaw alá KFC
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Jednoduché sýrové chuťovky (slané…
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Bramborovo-žampionová polévka se…
Bleskové kuře na paprice
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake