Brambory v krásně křupavé krustičce ze sýra a vlašských oříšků jsou skutečnou dobrotou, kterou můžete jíst jen tak nebo jako originální přílohu. Hotové jsou jedna dvě a jistě si na nich pochutná úplně každý.
RADA: Jak na nejlepší domácí hranolky
RADA: Zkuste další recepty z brambor
Hranolky
Bramborové hranolky zapečené s uzeným…
Hranolky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Olejová bábovka s kakaem
Jednoduchá svíčková
Slaný chřestový koláč
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Rizoto se slaninou a žampiony
Chléb pečený v kastrolu
Cereální hruškový / jablečný závin …
Kyselica (zelňačka) s čabajkou
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…