Brambory v krásně křupavé krustičce ze sýra a vlašských oříšků jsou skutečnou dobrotou, kterou můžete jíst jen tak nebo jako originální přílohu. Hotové jsou jedna dvě a jistě si na nich pochutná úplně každý.
RADA: Jak na nejlepší domácí hranolky
RADA: Zkuste další recepty z brambor
Hranolky
Bramborové hranolky zapečené s uzeným…
Hranolky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sendvič s tuňákem
Vepřové bavorské závitky
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Řezy Pribiňáček
Achillova pikantní křidýlka
Rychlý jahodový koláč
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Topinky se sýrem, šunkou a vejcem
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Květáková polévka v chlebu
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem