Brambory v krásně křupavé krustičce ze sýra a vlašských oříšků jsou skutečnou dobrotou, kterou můžete jíst jen tak nebo jako originální přílohu. Hotové jsou jedna dvě a jistě si na nich pochutná úplně každý.
RADA: Jak na nejlepší domácí hranolky
RADA: Zkuste další recepty z brambor
Hranolky
Bramborové hranolky zapečené s uzeným…
Hranolky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Banánovo-broskvové tiramisu
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Makový koláč s rebarborou
Kuřecí směs v bramborové kaši
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Apple crumble
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Vepřový kotlík s fazolemi
Ostružinový koláč s broskvemi
Francouzské brambory s pórkem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros