Brambory v krásně křupavé krustičce ze sýra a vlašských oříšků jsou skutečnou dobrotou, kterou můžete jíst jen tak nebo jako originální přílohu. Hotové jsou jedna dvě a jistě si na nich pochutná úplně každý.
RADA: Jak na nejlepší domácí hranolky
RADA: Zkuste další recepty z brambor
Hranolky
Bramborové hranolky zapečené s uzeným…
Hranolky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Srbský kotlet
Vepřové maso s hráškem na smetaně
Vepřové nudličky na žampionech
Bazalkové kuře s ořechy
Ajťácké Chilli con carne
Masový vývar s petrželovými noky
Francouzská bageta
Steak Chateaubriand
Pomazánka z "vepřovky"
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Ostružinový koláč s broskvemi
Makovec se švestkami
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát