• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Brambory v jiném stavu.
Napište svůj komentář k receptu

Brambory v jiném stavu.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brambory v jiném stavu.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • smetana
    • salám
    • sýr
    • majoránka
    • pepř mletý
    • vegeta
    • sůl
    • petrželka
    • tymián
    • oregáno
    • sádlo

Postup přípravy receptu

1
Vydlabejte velké brambory a osolte. Dužinu nastrouhejte, smíchejte s trochou smetany, nakrájeným salámem, nastrouhaným tvrdým sýrem. Přidejte majoránku, pepř, vegetu, sůl, petrželku, tymián a dobromysl. Vznikne směs, kterou naplníte vydlabané brambory.
2
Sádlem vymastěte pekáček a brambory tam naskládejte. Pečte asi 50 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory s klobásou a špenátem

Brambory s klobásou a špenátem

Křupavé brambory s polentou

Křupavé brambory s polentou

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • IwetTka | 19. 3. 2011 11:06

    Bramboy jsem jedla u přítelovi babičky a tak mi zachutnaly že jsemk se rozhodla je udělat doma taky jsem tam přidala nivu dá tomu správnoou chuť =) ale nevěděla jsem jestli bramboory při pečení nachvíli zavřít aby mi tolik neoschly ale přidala jsem navrch trochu másla a neměli chybu doma všem oc chutnali =) :-P

  • ladislava staffenová | 29. 9. 2009 18:18

    Já ještě přidávám libeček

  • Jarka O. | 29. 9. 2009 15:02

    Já peču brambory uvařené jen napůl. Syrové se budou hůř vydlabávat, zcela uvařené můžou mít tendenci se rozpadnout, my totiž máme brambory rozsýpací :-) A já za sebe bych vymázla důlky třeným česnekem;-)

  • marie nezlakova | 24. 9. 2009 09:07

    Z receptu bych řekla,že se jedná o syrové brambory,když je doba pečení cca 50 minut.Já je dělám z brambor předem vařených a peču 15-20minut.Obsah náplně je velice variabilní,takže si přijde na své každý.Název je opravdu nádherný.Aby se mi brambory nekolíbaly v pekáčku a náplň neměla tendenci opouštět své místo,lehce je seříznu.

  • Anna Vobroučková | 24. 9. 2009 08:00

    Předpokládám,že jsou brambory syrové,z receptu to není patrné,ale líbí se mi určitě vyzkouším.A také přidám nivu jsem na ni ujetá.

  • Simča Sládková | 23. 9. 2009 23:33

    Tedy vědomě porušuji pravidlo, neboť hodnotit se má až po vyzkoušení, ale já chci kladně hodnotit ten nádherný název. Už kvůli němu recept vyzkouším!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Z brambor Uzeniny Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Majoránka Oregáno Pepř mletý Petrželka Sádlo Salám Smetana Sůl Sýr Tymián Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí polévka s kapáním

Kuřecí polévka s kapáním

Pizza rohlíky II.

Pizza rohlíky II.

Skvělá italská pizza

Skvělá italská pizza

Domácí lučina

Domácí lučina

Banánový krém - poháry, dezerty, dorty...

Banánový krém - poháry, dezerty,…

Květák s mletým masem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Dort s čokoládovým krémem

Dort s čokoládovým krémem

Luxusní punčák

Luxusní punčák

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

41
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
37
Bigos
Bigos
23
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
23
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
21
Škvarkové sádlo
Škvarkové sádlo

Zajímavé články

Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
AHA.cz Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Hvězda Ordinace Ha Thanh Špetlíková: S její kavárnou je konec!

Hvězda Ordinace Ha Thanh Špetlíková: S její kavárnou je konec!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

  • Recepty.cz
  • Brambory v jiném stavu.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact