• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Brambory v jiném stavu.
Napište svůj komentář k receptu

Brambory v jiném stavu.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brambory v jiném stavu.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • smetana
    • salám
    • sýr
    • majoránka
    • pepř mletý
    • vegeta
    • sůl
    • petrželka
    • tymián
    • oregáno
    • sádlo

Postup přípravy receptu

1
Vydlabejte velké brambory a osolte. Dužinu nastrouhejte, smíchejte s trochou smetany, nakrájeným salámem, nastrouhaným tvrdým sýrem. Přidejte majoránku, pepř, vegetu, sůl, petrželku, tymián a dobromysl. Vznikne směs, kterou naplníte vydlabané brambory.
2
Sádlem vymastěte pekáček a brambory tam naskládejte. Pečte asi 50 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křupavé brambory s polentou

Křupavé brambory s polentou

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Brambory s klobásou a špenátem

Brambory s klobásou a špenátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • IwetTka | 19. 3. 2011 11:06

    Bramboy jsem jedla u přítelovi babičky a tak mi zachutnaly že jsemk se rozhodla je udělat doma taky jsem tam přidala nivu dá tomu správnoou chuť =) ale nevěděla jsem jestli bramboory při pečení nachvíli zavřít aby mi tolik neoschly ale přidala jsem navrch trochu másla a neměli chybu doma všem oc chutnali =) :-P

  • ladislava staffenová | 29. 9. 2009 18:18

    Já ještě přidávám libeček

  • Jarka O. | 29. 9. 2009 15:02

    Já peču brambory uvařené jen napůl. Syrové se budou hůř vydlabávat, zcela uvařené můžou mít tendenci se rozpadnout, my totiž máme brambory rozsýpací :-) A já za sebe bych vymázla důlky třeným česnekem;-)

  • marie nezlakova | 24. 9. 2009 09:07

    Z receptu bych řekla,že se jedná o syrové brambory,když je doba pečení cca 50 minut.Já je dělám z brambor předem vařených a peču 15-20minut.Obsah náplně je velice variabilní,takže si přijde na své každý.Název je opravdu nádherný.Aby se mi brambory nekolíbaly v pekáčku a náplň neměla tendenci opouštět své místo,lehce je seříznu.

  • Anna Vobroučková | 24. 9. 2009 08:00

    Předpokládám,že jsou brambory syrové,z receptu to není patrné,ale líbí se mi určitě vyzkouším.A také přidám nivu jsem na ni ujetá.

  • Simča Sládková | 23. 9. 2009 23:33

    Tedy vědomě porušuji pravidlo, neboť hodnotit se má až po vyzkoušení, ale já chci kladně hodnotit ten nádherný název. Už kvůli němu recept vyzkouším!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Z brambor Uzeniny Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Majoránka Oregáno Pepř mletý Petrželka Sádlo Salám Smetana Sůl Sýr Tymián Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z cizrny

Pomazánka z cizrny

Templářský dort tmavý

Templářský dort tmavý

Cukrářská vánočka (mazanec)

Cukrářská vánočka (mazanec)

Babiččin sádlový koláč

Babiččin sádlový koláč

Výborná kefírovka

Výborná kefírovka

Hrachová kaše (moc dobrá)

Hrachová kaše (moc dobrá)

Piškotová roláda s čerstvým ovocem

Piškotová roláda s čerstvým ovocem

Jednoduché ovesné sušenky

Jednoduché ovesné sušenky

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

24
Jemné pudinkové řezy s ovocem
Jemné pudinkové řezy s…
21
Klasické lečo
Klasické lečo
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Znojemské okurky
Znojemské okurky
16
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…

Zajímavé články

Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
AHA.cz Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Syn Ivy Hüttnerové Rajmont: Po trestu svatba! Netradiční obřad v lomu

Syn Ivy Hüttnerové Rajmont: Po trestu svatba! Netradiční obřad v lomu

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

  • Recepty.cz
  • Brambory v jiném stavu.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact