Brambory s parmezánem a sušenými…
Sezamové brambory s parmezánem
Zapečený lilek s parmezánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?
Ďábelské fazole
Košíčky i pro začátečníky
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Tortilla plněná mletým masem
Bramborové placky se špenátovým…
Karbenátky po našem
Džem z rakytníku
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki