• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Brambory s kysaným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Brambory s kysaným zelím

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 15
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brambory s kysaným zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory použijeme menší kousky
    • 1
      kg kysané zelí
    • 1
      paprika
    • 1
      cibule
    • 2
      ks klobása
    • 2
      lžíce hořčice kremžská
    • 150
      ml zakysaná smetana
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme.
2
Nakrájenou cibuli opražíme na trošce oleje, přidáme zelí a na proužky nakrájené papriky, osolíme, opepříme a podusíme asi 20 minut.
3
Oloupané brambory zprudka orestujeme na oleji, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a společně ještě 5 minut restujeme. Vmícháme podušené zelí.
4
Hořčici smícháme s kysanou smetanou a nalejeme na jednotlivé porce brambor.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapékané brambory s kysaným zelím, slaninou klobásou a tymiánem

Zapékané brambory s kysaným zelím,…

Zapečená treska s kysaným zelím

Zapečená treska s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • rendl | 5. 2. 2012 18:23

    dáván 3

  • Kateřina L. | 23. 11. 2011 12:51

    Chutnalo mi to. Sice místo kobásy jsem měla slaninu a místo kremžské hořčice jsem dala plnotučnou, ale v kombinaci s opečenými brambory - výborné.

  • Tereza Jarčušková | 10. 1. 2007 13:14

    Hedviga, ak máte radi kyslú kapustu, neviem, či ste skúšali, ale nám veľmi chutila pomazánka s kyslou kapustou aj Kurča na kapuste inak. Sú to recepty z týchto stránok, vyskúšajte.

  • Hedvika | 10. 1. 2007 12:57

    Terezko výborná kombinace,milujeme kysané zelí.Vítám každý recept.Jen jsem nerestovala brambory.Ty jsem uvařila oloupané ,dala na talíř a na to osmahnutou směs cibule,papriky,zelí,klobásky,přidala jsem trošku mleté papriky atd. a to vše pokapala kysanou smetanou s kremž.hořčicí.A hladovci koukali,co je to zase za novoty! Skvělé!Díky!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hořčice kremžská Klobása Kysané zelí Olej Paprika Pepř mletý Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fazole z Vysočiny

Fazole z Vysočiny

Krůtí stehna se zeleninou

Krůtí stehna se zeleninou

Šlehačkový koláč

Šlehačkový koláč

Muffinky

Muffinky

Smažený vepřový řízek se sýrem

Smažený vepřový řízek se sýrem

Mexická zeleninová polévka

Mexická zeleninová polévka

Houbovník z Pojizeří

Houbovník z Pojizeří

Domácí pizza podle Míši

Domácí pizza podle Míši

Borůvkový koláč s krémem z bílé čokolády

Borůvkový koláč s krémem z bílé…

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

26
Domácí kečup
Domácí kečup
25
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu
Čevapčiči s brambory a…
18
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
18
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
AHA.cz Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Gunčíková ze SuperStar přiznala: Boj se závažnou nemocí! Šest let bolestí

Gunčíková ze SuperStar přiznala: Boj se závažnou nemocí! Šest let bolestí

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

Další doporučené recepty:

Brambory s kuřecím masem na kari a šlehačce
Brambory s kuřecím masem na kari a…
Brambory s kysanou smetanou
Brambory s kysanou smetanou
Brambory s kysaným mlékem
Brambory s kysaným mlékem
Brambory s lososem a koprovou majonézou
Brambory s lososem a koprovou majonézou
Brambory s lososovým tvarohem
Brambory s lososovým tvarohem
Brambory s ochuceným tvarohem
Brambory s ochuceným tvarohem
  • Recepty.cz
  • Brambory s kysaným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact