• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Brambory plněné ementálem a uzeným masem
Napište svůj komentář k receptu

Brambory plněné ementálem a uzeným masem

0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brambory plněné ementálem a uzeným masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1500
      g brambory
    • 100
      g máslo
    • 2
      ks žloutek
    • 150
      g ementál
    • 200
      g uzené maso - vařené Na kostičky
    • 125
      ml zakysaná smetana
    • sůl
    • mletá sladká paprika
    • salát lollo biondo Listy
    • 1
      hrst petrželka
    • 4
      ks ředkvička

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Necháme vychladnout. Poté je oloupeme, rozpůlíme a vnitřky vydlabeme. Máslo utřeme se žloutky do pěny, vmícháme dvě třetiny nastrouhaného ementálu, uzené maso a rozmačkanou vnitřní část brambor. Do směsi přilijeme smetanu, osolíme, ochutíme sladkou paprikou a důkladně promícháme. Poté naplníme vydlabané půlky brambor. Posypeme zbývajícím nastrouhaným sýrem a zelenou petrželkou.
2
Zapékáme v předehřáté troubě při 160 °C cca 10 minut. Rozdělíme na porce a na talířích ozdobíme ředkvičkami na plátky a listy salátu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné cukety s ementálem

Plněné cukety s ementálem

Toasty s ementálem

Toasty s ementálem

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Bramborové knedlíky plněné uzeným…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 30. 6. 2013 10:48

    Tak tohle bylo suverénně jedno z nejlepších jídel, na které jsem za poslední dobu narazila. Recept je sice časově náročný a pracnější - třeba jen opatrně vydlabat kilo a půl uvařených oloupaných brambor je "sranda", ale toto opravdu stálo za to! Jídlo bylo prostě výborné!!!! Uzené jsem použila libovější - panenku - a myslím, že to byla skvělá volba, on sýr a smetana pustí tuku dost :) Jinak přidala jsem množství ředkviček a udělala s lollem klasický salát se sladkokyselou zálivkou, takto nám to chutnalo víc, ale to už je detail, který si každý upraví sám.

  • Luccia21 | 12. 7. 2012 15:18

    Vyzkoušela jsem to a je to fakt luxusní

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Ementál Máslo Mletá sladká paprika Petrželka Ředkvička Salát lollo biondo Sůl Uzené maso - vařené Zakysaná smetana Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zámecká drůbeží játra

Zámecká drůbeží játra

Smažené plněné kapustové listy (závitky)

Smažené plněné kapustové listy …

Bílkové kostky

Bílkové kostky

Gyros tousty z cukety - sterilované

Gyros tousty z cukety - sterilované

Sušenky bez vajec - snadno a rychle

Sušenky bez vajec - snadno a rychle

Salát Nicoise

Salát Nicoise

Shepherd's pie (ovčákův koláč)

Shepherd's pie (ovčákův koláč)

brambory v alobalu se zakysanou smetanou

brambory v alobalu se zakysanou…

Těstoviny se špenátem a kuřecím masem

Těstoviny se špenátem a kuřecím masem

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

107
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
99
Cuketové placičky s žervé
Cuketové placičky s žervé
97
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
79
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
75
Zelný salát se zeleninou
Zelný salát se zeleninou

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Blesk.cz Manželka hokejisty Červenky Veronika: První slova o rozvodu!

Manželka hokejisty Červenky Veronika: První slova o rozvodu!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Další doporučené recepty:

Brambory na plechu s bylinkami
Brambory na plechu s bylinkami
Brambory nebo těstoviny zapečené (nejen) s růžičkovou kapustou
Brambory nebo těstoviny zapečené (nejen…
Brambory plněné bramborami a zlatou cibulkou
Brambory plněné bramborami a zlatou…
Brambory restované nejen s cibulí
Brambory restované nejen s cibulí
Brambory s dýní, ančovičkami a fenyklem
Brambory s dýní, ančovičkami a fenyklem
Brambory s houbovou směsí - zapečené
Brambory s houbovou směsí - zapečené
  • Recepty.cz
  • Brambory plněné ementálem a uzeným masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact