• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Brambory nebo těstoviny zapečené (nejen) s růžičkovou kapustou
Napište svůj komentář k receptu

Brambory nebo těstoviny zapečené (nejen) s růžičkovou kapustou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brambory nebo těstoviny zapečené (nejen) s růžičkovou kapustou
Brambory nebo těstoviny zapečené (nejen) s růžičkovou kapustou
Brambory nebo těstoviny zapečené (nejen) s růžičkovou kapustou
Brambory nebo těstoviny zapečené (nejen) s růžičkovou kapustou
Brambory nebo těstoviny zapečené (nejen) s růžičkovou kapustou
Brambory nebo těstoviny zapečené (nejen) s růžičkovou kapustou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 250
      g růžičková kapusta - očištěná
    • 500
      g vařené brambory - oloupané
    • 100
      g anglická slanina nebo moravská...
    • 2
      stroužek česnek 1 -
    • 0,50
      lžička tymián dle chuti, cca
    • 100
      g sýr gouda nastrouhaný nebo jiný tvrdý sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • 5
      lžíce smetana ke šlehání cca
    • máslo se strouhankou na formu nebo pekáček
    • 2
      ks vejce - nejsou nutná

Postup přípravy receptu

1
Do mísy dáme na kostičky pokrájené brambory, přepůlené očištěné kapustičky, nastrouhaný česnek (lze použít i muškátový květ), tymián, nastrouhaný sýr, pokrájenou slaninu, sůl a pepř. Vše dobře promícháme a nandáme do připravené zapékací mísy, zakapeme smetanou, zaklopíme a dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů na 40 minut, pak odklopíme a dopečeme dozlatova.
2
Pokud budeme chtít zapékat těstoviny, postup bude stejný: uvaříme si těstoviny (cca 350 g) dle návodu, scedíme...
3
Ve smetaně, kterou používáme na zakápnutí před pečením, můžeme rozšlehat vejce.
4
Pokud vynecháme slaninu, můžeme podávat jako bezmasý pokrm.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené krůtí maso s růžičkovou kapustou

Zapečené krůtí maso s růžičkovou…

Uzené kotlety s růžičkovou kapustou

Uzené kotlety s růžičkovou kapustou

Polévka s růžičkovou kapustou

Polévka s růžičkovou kapustou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Z těstovin Z brambor Ze zeleniny Uzeniny Oběd Večeře Pečení Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Máslo Pepř mletý Růžičková kapusta Smetana ke šlehání Sůl Sýr Gouda Tymián Vařené brambory Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zavařená kapie

Zavařená kapie

Quiche

Quiche

Jablečné řezy piškotové

Jablečné řezy piškotové

Výborný špenátek

Výborný špenátek

Pečená vepřová žebírka

Pečená vepřová žebírka

Vepřové na zelenině

Vepřové na zelenině

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Koláč švestkový s drobenkou

Koláč švestkový s drobenkou

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

142
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
62
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
40
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Brambory na paprice III.
Brambory na paprice III.
Brambory na paprice jako příloha
Brambory na paprice jako příloha
Brambory na plechu s bylinkami
Brambory na plechu s bylinkami
Brambory plněné bramborami a zlatou cibulkou
Brambory plněné bramborami a zlatou…
Brambory plněné ementálem a uzeným masem
Brambory plněné ementálem a uzeným masem
Brambory restované nejen s cibulí
Brambory restované nejen s cibulí
  • Recepty.cz
  • Brambory nebo těstoviny zapečené (nejen) s růžičkovou kapustou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact