• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Brambory na paprice III.
Napište svůj komentář k receptu

Brambory na paprice III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brambory na paprice III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • česnek
    • sůl
    • worcestrová omáčka
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • olej
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 500
      g brambory večer uvařených neloupaných
    • 1
      ks pórek nebo jedna cibule
    • 1
      sklenice zelenina
    • 0,50
      lžička mletá paprika
    • 1
      lžička čubrica

Postup přípravy receptu

1
Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na pánev dáme rozhřát olej, přidáme pórek nakrájený na kolečka nebo cibuli na kostičky a necháme zesklovatět, pak dáme na plátky nakrájený česnek a papriku a mícháme, aby se nám to nepřipálilo.
2
Vložíme brambory a scezenou zeleninu a necháme prohřát. Zakápneme worchesterovou omáčkou, přidáme čubricu, sůl, kečup a zakysanou smetanu. Pořádně promícháme a podáváme nejlépe s nějakým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory na paprice jako příloha

Brambory na paprice jako příloha

Francouzské brambory III.

Francouzské brambory III.

Gratinované brambory III

Gratinované brambory III

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kajkajak | 10. 3. 2013 14:15

    ;-) ;-) ;-) sklenice :-D :-D :-D

  • Kajkajak | 10. 3. 2013 13:28

    ja bych taky prosim chtela vedet jaka slenice zeleniny by to mela byt, zelenina ve slanem nalevu nebo v kyselem jako calamada nebo ? <3 dekuji za odpoved :-)

  • Kajkajak | 10. 3. 2013 13:28

    ja bych taky prosim chtela vedet jaka slenice zeleniny by to mela byt, zelenina ve slanem nalevu nebo v kyselem jako calamada nebo ? <3 dekuji za odpoved :-)

  • recepty73
    recepty73 | 14. 12. 2010 16:40

    ...asi Moravanka,Kunovjanka... ;-)

  • mysalin | 14. 12. 2010 16:24

    Chtěla bych se zeptat co má být 1 sklenice zeleniny?Jaké? Děkuju

  • Gábina H | 7. 1. 2008 12:33

    Čubrica je směs balkánského koření - viz slovník pojmů na tomto webu

  • Anonym | 7. 1. 2008 12:11

    Pani Jano,co je to cubrice?ja to neznam.Jeste jsem se s tim v zadnem receptu nesetkala.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Čubrica Kečup - jemný Mletá paprika Olej Pórek Sůl Worcestrová omáčka Zakysaná smetana Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s lososem

Zeleninový salát s lososem

Pečený kapr

Pečený kapr

Babiččina pudinková buchta

Babiččina pudinková buchta

Ďábelský Pangasius

Ďábelský Pangasius

K - Nadívaná kuřecí stehna

K - Nadívaná kuřecí stehna

Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou

Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou

Uruguayský hovězí rib-eye steak

Uruguayský hovězí rib-eye steak

Bílá polévka z hlívy ústřičné

Bílá polévka z hlívy ústřičné

Gratinované brambory (nejen) s česnekem

Gratinované brambory (nejen) s…

Doporučujeme

30 minut
"Pizza" z lilku

"Pizza" z lilku

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

39
Fazolový salát s mletým masem
Fazolový salát s mletým…
26
Houbové měšce s rýží nebo s brambory
Houbové měšce s rýží…
20
"Pizza" z lilku
"Pizza" z lilku
17
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
16
Francouzský dresing
Francouzský dresing

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Blesk pro ženy Denní horoskop na středu 20. 8. 2025: Kdo dnes zatouží po dobrodružství a kdo oslní okolí svými nápady?

Denní horoskop na středu 20. 8. 2025: Kdo dnes zatouží po dobrodružství a kdo oslní okolí svými nápady?

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Lela Vémola má nové tetování: Pod klíční kostí má všechny děti

Lela Vémola má nové tetování: Pod klíční kostí má všechny děti

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Brambory alá housenka
Brambory alá housenka
Brambory na estragonu s chřestem
Brambory na estragonu s chřestem
Brambory na pánvi se slézem kučeravým
Brambory na pánvi se slézem kučeravým
Brambory na paprice jako příloha
Brambory na paprice jako příloha
Brambory na plechu s bylinkami
Brambory na plechu s bylinkami
Brambory nebo těstoviny zapečené (nejen) s růžičkovou kapustou
Brambory nebo těstoviny zapečené (nejen…
  • Recepty.cz
  • Brambory na paprice III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact