• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborový tatarák
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový tatarák

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový tatarák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks brambory vařené, jemně nastrouhané
    • 1
      lžíce červená paprika
    • 0,50
      sklenice kečup - jemný
    • 1
      lžička sůl
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      dl rostlinný olej
    • 3
      lžička hořčice
    • chilli
    • 2
      lžička sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Všechny uvedené ingredience smícháme dohromady a necháme uležet v lednici nebo ihned použijeme na topinky apod.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tatarák z uzeného lososa

Tatarák z uzeného lososa

Babiččin falešný tatarák

Babiččin falešný tatarák

Falešný tatarák z uzeniny

Falešný tatarák z uzeniny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • monty | 20. 4. 2011 12:37

    místo sojové omáčky bych skusil pár kapek worcestru :-)

  • DájaH | 24. 11. 2010 18:54

    Moc dobrá a vděčná pomazánka, dělám ji leta. V ledničce v pohodě vydrží i pár dní, k tomu nasucho opečený toustový chleba... :-P ... chlapi by se jí ujedli ... Olej dávám olivový, abych utišila svoje svědomí, že ho pomazánka vstřebá docela hodně :-[ , i když celé 2 decky asi ne, prostě přikapávám, až přestane být lepivá...

  • Tereza T
    Tereza T | 24. 11. 2010 14:09

    Díky, opraveno.

  • Ladia
    Ladia | 24. 11. 2010 14:06

    1 lžička soli, 3 lžičky hořčice, 5 stroužků česneku, 2 lžičky sójové omáčky :-P

  • Tereza T
    Tereza T | 24. 11. 2010 13:55

    Ano souhlasí.

  • honza | 24. 11. 2010 11:04

    Opravdu souhlasí ty 2dl oleje a lžíce soli na pouhých 5ks brambor? Zdá se mi to docela masakr :-)

  • Tereza J. | 19. 9. 2007 19:05

    emiaky sú uvarené , uč to tu Pani Mária poznamenala : )))

  • Di | 19. 9. 2007 18:59

    Pokud vím, tak se tohle jídlo dělá z vřených ještě teplých brambor.

  • Anonym | 19. 9. 2007 18:33

    Samo že ze syrových, jinak to není tatarák...

  • wocinka | 6. 4. 2007 11:04

    výborné, dávám za 1, snědlo se hned, i když jinak manžel nad jídlem bez masa hrne pysk :-)

  • Marie Horáková | 6. 3. 2006 11:12

    Brambory se musí uvařit, nejlépe celé ve slupce a vychladlé oloupat.

  • Bjoe K | 6. 3. 2006 11:08

    Ty brambory mám dát syrové???

  • Máca | 6. 2. 2006 12:54

    Nemá chybu!!! Levné, rychlé a syté

  • Kristina Guziurová | 2. 7. 2005 12:55

    Skvělý recept,hned se všechno snědlo a hlavně je to jednoduché.

  • KAMILA | 28. 9. 2004 11:22

    DNESKA TO ZKUSÍM,ALE JINAK JE TO STARÁ ZNÁMÁ "LUTENICE"

  • Pavlína Řeřuchová | 21. 9. 2004 12:56

    Je to velice výborné a má to báječnou chut.a doporučuji to všem.

  • Zdenda | 30. 4. 2004 12:27

    hmm, je to dobrý, ale připomělo mi to polívku ze sekery :o)

  • xxx xxx | 22. 4. 2004 12:27

    to sů problémy...

  • Tonča | 10. 3. 2004 19:10

    Je to vážně bašta.Doporučila jsem recept známým a byl úspěch.

  • jana | 8. 3. 2004 11:16

    Kečup dle chuti,jinak skenice(250ml)

  • a abu | 5. 3. 2004 18:52

    Já si nedovedu představit 1/2 sklenice kečupu. Jak velkého kečupu je to půlka?

  • sarobrouk | 2. 3. 2004 13:45

    Vařené ve slupce a pak nastrouhané, tak to dělala moje babička. A zkusím i ten žloutek, aby to bylo jako doopravdy tatarák.

  • Martina | 25. 2. 2004 13:38

    Je to výborné a dnes si to opět dělám k večeři

  • sobul | 21. 2. 2004 05:53

    samozřejmě, že z vařených je to i v jiných kuchařkách a není to žádná novinka. My to děláme už cca 30 let a je to dobrý

  • Jana | 19. 2. 2004 21:12

    Musí být jen vařené brambory.Je to vynikajicí.

  • Anonym | 19. 2. 2004 20:12

    A my jsme ho dělali pokaždé z masa

  • dee | 9. 2. 2004 20:45

    Takže je to něco jako lutenice?

  • Jiří | 9. 2. 2004 11:58

    My jsme jej dělali vždy z vařených a 1 den odleželých brambor.

  • jarmila hrabánková | 8. 2. 2004 13:44

    ze syrových si to nějak nedovedu představit.

  • houska | 6. 2. 2004 18:55

    záleží na chuti. Kolegyně dělala ze syrových a údajně měla větší úspěch než z vařených. já mám zkušenost pouze z vařených

  • Vladimír Petrovský | 6. 2. 2004 17:27

    Tak se konečně někdo jednoznačně vyjádřete,

  • ada | 5. 2. 2004 14:37

    Když je to tatarák tak by vařené být neměly, ne?

  • Marta Králová | 4. 2. 2004 14:27

    Zapomněl jsi napsat,že brambory jsou vařené...Docela důležité...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Tatarák
Pokrmy Oběd Večeře Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Česnek Chilli Hořčice Kečup - jemný Pepř mletý Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mojito

Mojito

Kuřecí kousky ala Donald

Kuřecí kousky ala Donald

Jednoduchá rajská polévka

Jednoduchá rajská polévka

Bramborovo vajíčková pomazánka

Bramborovo vajíčková pomazánka

Slaný mrkvový koláč

Slaný mrkvový koláč

Sušená rajčata

Sušená rajčata

Játra rychle a chutně

Játra rychle a chutně

Grilovaná krkovička se zeleným chřestem a dvojím pyré

Grilovaná krkovička se zeleným…

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

164
Dýňová tortila
Dýňová tortila
149
Máslové řízky
Máslové řízky
131
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
57
Klasické lečo
Klasické lečo
35
Vývar se slaninou a fazolemi
Vývar se slaninou a…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Miss Universe Česko Tomanová: Finále jedu vyhrát!

Miss Universe Česko Tomanová: Finále jedu vyhrát!

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Bramborový tatarák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact