Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky, přidáme nastrouhanou mrkev, nakrájenou uzeninu, okurky, cibuli, hrášek, okořeníme pepřem, osolíme a promícháme jogurtem, který jsme ochutili hořčicí. Necháme proležet a podáváme místo bramborového salátu k masu apod.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Di
|6. 10. 2006 18:41
To byl původní název receptu z nějakého televizního pořadu, myslím, že z receptáře.
Di
|6. 10. 2006 14:49
Tak to musím zkusit s těmi sýrovými placičkami nebo smaženým sýrem. Tak vida, k něčemu to bylo i mně, že jsem recept připomněla.
Tereza Jarčušková
|6. 10. 2006 14:10
Prosím, prečo zemiakový, keď tam nie sú zemiaky ? Nebolo by lepšie napísať zeleninový s jablkami ?
Jamat
|6. 10. 2006 13:10
Jo, a uzeniny jsem vynechala a hořčici jsem použila dijonskou. Naprosto úchvatné!!!
Jamat
|6. 10. 2006 13:08
Výborný salát, místo hrášku, který moc nemusím jsem nakrájela 2 stonky řapíkatého celeru, jogur a majonézu jsem dala podle Vašich rad v poměru 1:1. Se smaženými sýrovými placičkami z těchto stránek vynikající!!! Ohodnoceno 1.
Alina
|4. 10. 2006 18:49
K tomuto receptu musím napsat, že ho dělám ráda a všem nám chutná a to nejlépe ke smaženému sýru nebo fritovanému kuřeti a nebo jen tak vychlazený se slanými tyčinkami nebo vypečeným dalamánkem. Souhlasím s Di také někdy dávám půl majonézy a půl jogurtu
Di
|4. 10. 2006 17:14
Škoda, že tento skvělý recept zapadl. Tak ho trochu připomeňme. Já dělám sálát z jablek bez salámu a místo hrášku dívám vařené bílé fazole, hodí se i sója. Určitě to je zdravé pochutnání, zvláště když dáme místo majonézy jogurt, nebo alespoň půl na půl. Nejraději k němu mám pečení kuřátko.
Stáňa Nová
|21. 7. 2004 18:48
Dala jsem jako podklad pro obloženou mísu, strávníkům i přes počáteční nedůvěru salát moc chutnal, dala jsem místo čistého jogurtu jogurtovou majonézu
Hana Janů
|21. 7. 2004 18:30
Lahodné, podávala jsem ke smaženému filé, dobrá kombinace