I když je to koláč, nemusíte dělat žádné těsto. Jako základ stačí rozmačkané vařené brambory. Se zeleninovou náplní a sýrem je vynikající!
RADA: Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
RADA: Francouzský quiche: 5 nejlepších slaných koláčů, od kterých se neodtrhnete!
Frittata
Bramborová frittata se špenátem a…
Bramborový koláč se sýrem a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Třená bábovka klasik
Kotlety (řízky) v alobalu
Listové rychlé sladké tajemství
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Pařeznická bramboračka
Boží penne rigate
Bílé kokosové kuličky - nepečené
Závin z listového těsta s červenou…
Bramboráky se slaninou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki