I když je to koláč, nemusíte dělat žádné těsto. Jako základ stačí rozmačkané vařené brambory. Se zeleninovou náplní a sýrem je vynikající!
RADA: Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
RADA: Francouzský quiche: 5 nejlepších slaných koláčů, od kterých se neodtrhnete!
Frittata
Bramborová frittata se špenátem a…
Bramborový koláč se sýrem a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Langoše
Květákové karbanátky II.
Rychlá vločková polévka
Tvarohová štola s rozinkami
Rajčatový salát II.
Smažené ředkvičky
Spaghetti Carbonara – La ricetta…
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Žampionové placičky (karbanátky)
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki