I když je to koláč, nemusíte dělat žádné těsto. Jako základ stačí rozmačkané vařené brambory. Se zeleninovou náplní a sýrem je vynikající!
RADA: Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
RADA: Francouzský quiche: 5 nejlepších slaných koláčů, od kterých se neodtrhnete!
Frittata
Bramborová frittata se špenátem a…
Bramborový koláč se sýrem a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Posvícenské koláče z r. 1900
Buchta alá medovník
Slovenské rohlíky
Bramborové noky s houbovou omáčkou
Italské kari rizoto s králičím masem
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Květáková (brokolicová) rýže
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí