• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš II.
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový guláš II.

autor: jaromirvit
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový guláš II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • slunečnicový olej trocha
    • cibule plný kulinér
    • 300
      g salám junior
    • 700
      g brambory
    • 1
      balení mletá paprika
    • pepř mletý
    • 2
      kostka masox
    • sojová omáčka
    • worcestrová omáčka
    • harmonie chuti
    • chilli omáčka
    • tmavá jíška Knorr

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmahneme za stálého míchání cibuli, stejný postup, jako na klasický guláš, tedy nechat zesklovatět a pokračovat, než se cibulka rozplizne. Nesmí se připálit, proto stále mícháme.
2
Přidáme nakrájený salám a restujeme, až se zatáhne. Přilijeme asi deci vody a nasypeme celý pytlík sladké papriky. Chvíli promícháme, přidáme další asi deci vody, promícháme a zalijeme 2 litry vařící vody.
3
Vhodíme 2 kostky masoxu, pepř, Harmonii chuti, zamícháme a přidáme nakrájené brambory. Dusíme asi 10 minut, dokud brambory nezměknou. Přidáme sojovou a worchestrovou omáčku dle chuti, můžeme přidat chilli omáčku a zahustíme tmavou jíškou Knorr.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborový guláš

Bramborový guláš

Bramborový guláš III.

Bramborový guláš III.

Bramborový guláš se smetanou

Bramborový guláš se smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • EliskaS | 9. 4. 2013 12:26

    pobavilo mě nejvíc čekání "až se salám zatáhne" :-DDD takový český salám je tak plný sojy a mouky, že není, jaká masná složka by e v něm měla zatahovat... ale proti gustu... jen ať si pak autor pochutnává, já si tam radši hodím hovězí.

  • Martina | 25. 8. 2012 14:23

    a kde je kečup ten by to totiž určitě završil tou správnou chemickou chutí :D

  • Nelisek00 | 13. 4. 2011 16:06

    je moc dobry

  • garibaldi | 18. 2. 2011 11:20

    stejný názor, příliž polotovarů. Raději dám m letou papriku, česnek, majoránku než nějakou "Harmonii". Lze to také doplnit o fazole, hlavně pro nás chlapi.

  • pan Vařečka | 6. 11. 2007 12:20

    je to moc chemické...

  • lenka sakalikova | 12. 7. 2007 21:33

    prosim,co znamena-plny KULINER?dekuji za odpoved

  • Lusinda | 12. 7. 2007 19:23

    Nicméně nechápu ,kdo dal pětku a bez komentáře.

  • Lusinda | 12. 7. 2007 19:22

    Dvě kostky masoxu a ještě Harmonie chuti,není toho moc,když uvážíme i worchester,sojovku a chilli sauce?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bramborový Brambory Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Z brambor Uzeniny Oběd Večeře Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Chilli omáčka Cibule Harmonie chuti Masox Mletá paprika Pepř mletý Salám junior Slunečnicový olej Sojová omáčka Tmavá jíška Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sendvič s tuňákem

Sendvič s tuňákem

Houbové karbanátky s mletým masem

Houbové karbanátky s mletým masem

Rychlá kávová zrna

Rychlá kávová zrna

Kuřecí nudličky pro labužníky

Kuřecí nudličky pro labužníky

Bloody Mary II.

Bloody Mary II.

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Buchta z cizrny

Buchta z cizrny

Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou

Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou

Rohlíčky a pletýnky

Rohlíčky a pletýnky

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
20
Cuketový perník
Cuketový perník
19
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
18
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Jitka Boho (33): Rozchod s otcem syna!

Jitka Boho (33): Rozchod s otcem syna!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact