• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš II.
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový guláš II.

autor: jaromirvit
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový guláš II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • slunečnicový olej trocha
    • cibule plný kulinér
    • 300
      g salám junior
    • 700
      g brambory
    • 1
      balení mletá paprika
    • pepř mletý
    • 2
      kostka masox
    • sojová omáčka
    • worcestrová omáčka
    • harmonie chuti
    • chilli omáčka
    • tmavá jíška Knorr

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmahneme za stálého míchání cibuli, stejný postup, jako na klasický guláš, tedy nechat zesklovatět a pokračovat, než se cibulka rozplizne. Nesmí se připálit, proto stále mícháme.
2
Přidáme nakrájený salám a restujeme, až se zatáhne. Přilijeme asi deci vody a nasypeme celý pytlík sladké papriky. Chvíli promícháme, přidáme další asi deci vody, promícháme a zalijeme 2 litry vařící vody.
3
Vhodíme 2 kostky masoxu, pepř, Harmonii chuti, zamícháme a přidáme nakrájené brambory. Dusíme asi 10 minut, dokud brambory nezměknou. Přidáme sojovou a worchestrovou omáčku dle chuti, můžeme přidat chilli omáčku a zahustíme tmavou jíškou Knorr.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborový guláš

Bramborový guláš

Bramborový guláš III.

Bramborový guláš III.

Bramborový guláš se smetanou

Bramborový guláš se smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • EliskaS | 9. 4. 2013 12:26

    pobavilo mě nejvíc čekání "až se salám zatáhne" :-DDD takový český salám je tak plný sojy a mouky, že není, jaká masná složka by e v něm měla zatahovat... ale proti gustu... jen ať si pak autor pochutnává, já si tam radši hodím hovězí.

  • Martina | 25. 8. 2012 14:23

    a kde je kečup ten by to totiž určitě završil tou správnou chemickou chutí :D

  • Nelisek00 | 13. 4. 2011 16:06

    je moc dobry

  • garibaldi | 18. 2. 2011 11:20

    stejný názor, příliž polotovarů. Raději dám m letou papriku, česnek, majoránku než nějakou "Harmonii". Lze to také doplnit o fazole, hlavně pro nás chlapi.

  • pan Vařečka | 6. 11. 2007 12:20

    je to moc chemické...

  • lenka sakalikova | 12. 7. 2007 21:33

    prosim,co znamena-plny KULINER?dekuji za odpoved

  • Lusinda | 12. 7. 2007 19:23

    Nicméně nechápu ,kdo dal pětku a bez komentáře.

  • Lusinda | 12. 7. 2007 19:22

    Dvě kostky masoxu a ještě Harmonie chuti,není toho moc,když uvážíme i worchester,sojovku a chilli sauce?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bramborový Brambory Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Z brambor Uzeniny Oběd Večeře Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Chilli omáčka Cibule Harmonie chuti Masox Mletá paprika Pepř mletý Salám junior Slunečnicový olej Sojová omáčka Tmavá jíška Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Okurkový salát alá tzatziky

Okurkový salát alá tzatziky

Sumec dle baštýře Jardy

Sumec dle baštýře Jardy

Námořnické kotlety

Námořnické kotlety

Tvarohový švestkový koláč

Tvarohový švestkový koláč

Hovězí  vývar s nudlemi

Hovězí vývar s nudlemi

Brokolicová polévka IV

Brokolicová polévka IV

Kuskusový salát s jogurtem

Kuskusový salát s jogurtem

Sušenky bez vajec - snadno a rychle

Sušenky bez vajec - snadno a rychle

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

41
Smetanový dort s ovocem
Smetanový dort s ovocem
34
Buchty, koláče, záviny se „šimlem“
Buchty, koláče, záviny…
25
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Zpěvák a lékař Marcell o Zrádcích 2: Všichni jsou připravení!

Zpěvák a lékař Marcell o Zrádcích 2: Všichni jsou připravení!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact