• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bramborový bramborák
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový bramborák

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový bramborák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • česnek
    • majoránka
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme a nastruháme, ale jen tolik kolik se nám vejde na pánev.
2
Přidáme prolisovaný česnek, majoránku a sůl podle libosti.
3
Lžící klademe na pánev a uděláme tenší placku asi velikosti dlaně. Může být i větší, ale menší se lépe obrací.
4
Zvolna smažíme do zlatova. Můžeme smažit na oleji, nebo pokud máme dobrou nepřilnavou pánev tak i bez oleje.
5
Než se nám první dávka upeče, tak si zatím nastrouháme další brambory.
6
Je to proto, aby nám nepustily vodu.
7
Hotové jíme jen tak nebo můžeme posypat sýrem, přidat maso atd.
8
Ti co ochutnali, tak říkají, že je to lepší, než klasický bramborák.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborák s feferonkami

Bramborák s feferonkami

Rohlíková variace na bramborák

Rohlíková variace na bramborák

Bramborák plněný lečem a slaninou

Bramborák plněný lečem a slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina F | 30. 7. 2008 18:28

    výborný bramboráčky, jen jsem ještě přihodila vajíčko

  • Máří | 18. 4. 2007 16:35

    Milý anonyme, v klasickém bramboráku je navíc vejce a mouka! Může být i uzenina nebo škvarky.

  • Anonym | 18. 4. 2007 14:02

    A jaký je klasický bramborák,když ne tenhle? :-)))

  • D K | 18. 4. 2007 13:40

    Ta výška placky přes jeden centimetr mi připadá trochu moc. Já je dělám, jak už jsem psala v receptu tenší a potom jsou krásně křupavé. Nedovedu si to tak vysoké představit, na bramborák mi to nějak nesedí.

  • Jindřich Mates | 17. 4. 2007 13:08

    Přesně podle Vašeho receptu ale doplňuji nějakouuzeninou a po otočení zaleji jedním vajíčkem.Ideální výška placky něco málo přes jeden centimetr.

  • monade | 22. 2. 2007 22:03

    Jo to my děláváme taky a natíráme někdy kečupem, i sýrem :-)

  • Jana Pátková | 22. 2. 2007 10:28

    Dobré, tak dělám také, ale na celou pánev a okraje úplně do tenka a potom placek krásně křupe.K tomu kyšku a je to koncert pro bohy.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Večeře Smažení Vegetariáni Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Majoránka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Františky

Františky

Široké nudle s kuřecím masem a nivou

Široké nudle s kuřecím masem a nivou

Zapečená krupicová kaše

Zapečená krupicová kaše

Rychlé punčové řezy

Rychlé punčové řezy

Máslová bábovka

Máslová bábovka

Kokosky raz dva

Kokosky raz dva

Buchty kynuté

Buchty kynuté

Zapékané kysané zelí

Zapékané kysané zelí

Řízky v ovesných vločkách

Řízky v ovesných vločkách

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

97
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
77
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
61
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
58
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
55
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Bramborový bramborák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact