Tuňák v sýrových těstovinách
Bramborové knedlíky ze studených…
Zelňáky jihočeské
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelňáky jsou výborné, jen jsem ještě do těsta přidala 2 vejce a slaninu na kostičky.
Nerozumel jsem pul balicku zeli, jestli kilove nebo pul kilove, tak jem dal z kiloveho pulku a byly vyborny.
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kachna plněná brambory
Závin z listového těsta s česnekem
Játrové knedlíčky
Jarní polévka s krupicovými nočky
Zavařená červená paprika
Rýžový salát / příloha
Celer smažený v kořeněné tempuře
Špagety s kapustičkami, šunkou a…
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč