• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborové řízky
Napište svůj komentář k receptu

Bramborové řízky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborové řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory
    • 2
      ks vejce 1-2
    • strouhanka
    • hladká mouka
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Brambory nakrájíme na plátky, osolíme a obalíme běžným způsobem. "Řízky" chutnají podobně jako smažené houby. Hodí se spíše na chuť.
2
Podáváme samotné nebo se studenými omáčkami dle chuti...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové růžičky

Bramborové růžičky

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Bramborové šišky se strouhankou a ořechy

Bramborové šišky se strouhankou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tatík | 24. 1. 2008 15:14

    Když jsou plátky asi 2 cm silné připomíná to chuť rybího filé ( bez rybiny).

  • kuchařinka | 24. 11. 2007 17:09

    Anonyme, ano mohl to být vtip - i to na těchto stránkách čteme často. Lidé už jsou zkrátka takoví - chtějí se za každou cenu bavit... Ale stejně je to dobrá mňamka.

  • Anonym | 16. 11. 2007 20:48

    Kuchařinko, myslím, žes nepochopila, nemohl to být od agresora vtip?

  • kuchařinka | 16. 11. 2007 16:46

    Agresore zítřka a hloupý pobuřovači! Nudíš se? Kde máš ručičky? Že by sis zajel pro maso do jiné kategorie a nepletl si ho s brambory??

  • agresor zitrka | 15. 11. 2007 13:13

    A kde je maso???

  • Anonym | 15. 11. 2007 07:50

    Dělám také zároveň i obal.cibuli a i točeňák - kolečka,dám vše na mísu vyloženou hlávk.salátem a k tomu kys.smetana s česnekem a solí.Prima pohoštění.Obaluji v igel.sáčcích a je to rychlovka.PS

  • Markéta Wierzba | 14. 11. 2007 16:13

    Vyzkoušela jsem, ale u nás to nemělo úspěch.

  • Hana Rožníčková | 14. 11. 2007 10:21

    Také to občas vařím a k tomu udělám zakys. smetanu s nastrouhanou mrkví a je to moc dobré.

  • Renča | 14. 11. 2007 08:37

    Je to výborné!! Doma se potom můžeme všichni utlouct....tento recept máme od jedné známé...a nejlepší je to jíst s mrkvovým salátem...to se pak nabaží chuťové buňky!!

  • Ivana Samcová | 13. 11. 2007 20:17

    Paní Jano, díky za radu, už se těším, až je vyzkouším. O cibuli jsem už slyšela, ale ještě nikdy nezkoušela. Zdravím, Ivana

  • Jana Pátková | 13. 11. 2007 19:44

    Ivo, ty brambory jsou syrové - nakrájené na plátky, nemusí být tenké - tak akorát, nebojte se, po obalení - a pečení to bude dobré, už jsem to také udělala, tak můžete udělat i cibuli na plátky a osmažit - obalenou.

  • Ivana Samcová | 13. 11. 2007 19:05

    Chtěla jsem se zeptat, brambory jsou syrové nebo vařené? A pokud jsou syrové, plátky krájíte hodně tence? Díky za odpověď. Ivana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Smažení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Hladká mouka Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gnocchi

Gnocchi

Zmrzlinové palačinky s lesním ovocem

Zmrzlinové palačinky s lesním ovocem

Chutní šnečci

Chutní šnečci

Prezidentský guláš II.

Prezidentský guláš II.

Křupavé cibulové kroužky

Křupavé cibulové kroužky

Panna Cotta s pomeranči

Panna Cotta s pomeranči

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Kokosové řezy - krémové s polevou

Kokosové řezy - krémové s polevou

Kuřecí prsíčka se žampiony

Kuřecí prsíčka se žampiony

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

188
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…
47
"Houboráky" - houbové bramboráky
"Houboráky" - houbové…
35
Rajská polévka s fazolovými lusky
Rajská polévka s…
24
Milánské špagety
Milánské špagety
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Herci Zlata Adamovská a Miroslav Táborský: Jsou milionáři! Za co utrácejí peníze?

Herci Zlata Adamovská a Miroslav Táborský: Jsou milionáři! Za co utrácejí peníze?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Bramborové řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact