• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborové ražniči
Napište svůj komentář k receptu

Bramborové ražniči

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborové ražniči
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg brambory Menších brambor
    • 5
      ks cibule
    • bryndza
    • sůl
    • pepř mletý
    • slunečnicový olej
    • petrželka
    • 200
      g slanina Nebo uzeného bůčku

Postup přípravy receptu

1
Syrové brambory umyjeme i se slupkou a nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm. Nakrájíme si na plátky cibuli a bůček. Napichujeme střídavě brambor, cibuli a bůček nebo slaninu a všechny špízy dáme na alobal do zapékací mísy.
2
Pokapeme olejem, osolíme a opepříme, zabalíme a zapečeme asi 20 minut pak obal zvrchu odkryjeme a ještě zapečeme až špízy zezlátnou. Hotové sypeme brynzou a sekanou petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kastrůlkové ražniči

Kastrůlkové ražniči

Kuřecí ražniči pro lenochy

Kuřecí ražniči pro lenochy

Špízy (ražničí) se zelím

Špízy (ražničí) se zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jana | 28. 5. 2007 14:56

    Dobry napad =) Je to jednoduche, rychle a jendotlive prisady se daji doplnovat podle toho, co zrovna skyta lednicka. Recept jsem si take trochu upravila, nepouzila jsem alobal,ale zapekaci misu s vikem, kterou jsem vymazala maslem a spizy pote trosku podlila vodou.Aby jidlo nebylo suche, pripravila jsem k tomu dresing z bileho jogurtu, taveneho syru, cesneku a bylinek...

  • Jana z VM | 6. 11. 2006 07:13

    Dělala jsem podle receptu, bylo to výborné, bylo toho málo. Příště musím udělat z dvojité dávky a taky to nkbudu dávat na špejle, ale těsně za sebe do vymazaného pekáčku - ne na alobal, protože i přesto, že jsem jej dost vymazala a ještě špízy pokapala sádlem, přichytilo se to na alobal a ta práce s odděláváním ... takže - je to vynikající večeře, ale příště si postup upravím. Pochopitelně - nejlepší jsou ty brambory....

  • Kamila | 19. 10. 2006 14:18

    Slupky zbaštíte jako u amerických brambor.

  • Anonym | 23. 6. 2005 21:47

    co ty slupky?

  • Andrea Pastirčáková | 22. 6. 2005 20:46

    Rychlé, dobré, můžeme dát i klobásku, různě barevnou papriku, prostě mňamka.

  • Martina | 21. 6. 2005 10:04

    Jednoduche a dobre. Brambory jsem obalila v koreni "americke brambory" a pridala tu papriku (spis pro barvu). Brynzu jsem vynechala tu mam spojenou s haluskami.

  • marie krejzarova | 10. 12. 2004 17:55

    Ještě k tomu napichuji papriku .Dobré.

  • Miroslav | 6. 7. 2004 20:56

    Moc dobré hned jsem si to udělal,jednoduché a rychlé.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Bryndza Cibule Pepř mletý Petrželka Slanina Slunečnicový olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sladké pirohy

Sladké pirohy

Karbanátky z filé

Karbanátky z filé

Kretské tzatziky

Kretské tzatziky

Tažený štrůdl (závin)

Tažený štrůdl (závin)

Domácí lučina

Domácí lučina

Kančí gulášek od Veru

Kančí gulášek od Veru

Špaldové sušenky bez cukru

Špaldové sušenky bez cukru

Španělská paella krok za krokem

Španělská paella krok za krokem

Rychlé červené karí s krevetami

Rychlé červené karí s krevetami

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

79
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
78
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
63
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
46
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
38
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
AHA.cz Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Vrátí se na místa, kde točil Ano, šéfe? Pohlreich otevřeně: Tohle pojistka nepokryje!

Vrátí se na místa, kde točil Ano, šéfe? Pohlreich otevřeně: Tohle pojistka nepokryje!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

  • Recepty.cz
  • Bramborové ražniči
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact