Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Těstovinový salát s tuňákem
Posvícenské koláče z r. 1900
Vanilkové rohlíčky
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Jablečný (hruškový) hřích - dort
Broskvové řezy II.
Kuskus s mletým masem
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Velikonoční muffiny
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka
Jahodovo-malinová zavařenina