Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Čínské vepřové kostky
Skořicové vafle
Jarní vajíčková pomazánka
Šlehačková roláda IV.
Hrachová polévka s domácími…
Čočka na kyselo - salát
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Dršťková polévka I.
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Třešňový kompot
Smažený květák s domácím dipem
Jahodovo-malinová zavařenina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zelená šakšuka