• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborové noky se špenátem
Napište svůj komentář k receptu

Bramborové noky se špenátem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborové noky se špenátem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • špenát
    • sůl
    • pepř mletý
    • vejce
    • cibule
    • česnek
    • mléko
    • vegeta
    • kuřecí maso
    • olej
    • smetana
    • knedlík bramborový
    • koření na čínu (lze i grilovací)

Postup přípravy receptu

1
Nejprve vymažeme zapékací misku. Nakrájíme knedlík na malé kostičky a vložíme do misky. Do pánve dáme olej a nakrájemé kuřecí maso, osmažíme, a okořeníme solí, pepřem a kořením na čínu.
2
Po dokončení přidáme do misky na knedlík. Vedle v hrnci připravíme špenát - na kostičky nakrájíme cibuli, dáme do hrnce, přidáme česnek, špenát, za malou chvíli trochu mléka, vegetu a nakonec zahustíme vajíčkem. Po uvaření dáme špenát do misky. Vše zalíjeme smetanou a dáme zapéct do troby tak na 40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové noky s dušeným špenátem

Bramborové noky s dušeným špenátem

Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem

Zapečené noky s kuřecím masem a…

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alavaka | 27. 9. 2014 08:08

    Není to žádná dietka, ale dobrota, to musím uznat :-)

  • Lucie Pisarčíková | 9. 3. 2008 01:16

    Jak má být špenát hustý? Jak omáčka? Trochu tekutý anebo aby v něm stála lžíce. Jde o to, že se na pokrm v zapékací míse ještě lije smetana.Nebude to potom řídké? Když se všechno zapeče dá se pokrm krájet? Děkuji za vysvětlení.

  • Terezka M | 4. 3. 2008 17:43

    do špenátu přidám smetanu na vaření,je to úúžasnééé

  • Irena | 29. 8. 2007 15:07

    Tento pokrm u nás zaznamenal velký úspěch. Jen používám domácí bramborové noky. Nejvíce mi chutná studený...doporučuji.

  • Bohunka | 25. 8. 2007 17:58

    mňamka.....teď jsem to ochutnala...doporučuji

  • Zdenka Korábová | 3. 5. 2007 22:17

    Dobré bude i se salámem, nebo zbytky uzeného - dobrý recept, vyzkouším

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Knedlík Koření Kuřecí maso Mléko Olej Pepř mletý Smetana Špenát Sůl Vegeta Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nedělní jablečný koláč

Nedělní jablečný koláč

Dukátové buchtičky

Dukátové buchtičky

Houby na kyselo bez zavařování

Houby na kyselo bez zavařování

Margotkové řezy

Margotkové řezy

Meruňkový koláč se smetanovou peřinou

Meruňkový koláč se smetanovou peřinou

Jogurtová buchta II.

Jogurtová buchta II.

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Francouzský máslový koláč Chinois

Francouzský máslový koláč Chinois

Vánoční cheesecake

Vánoční cheesecake

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

114
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
37
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
31
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou, zeleninou a mozzarellou
Zapečené těstoviny s…
29
Mrkvové smoothie s jogurtem
Mrkvové smoothie s…
25
Vietnamské palačinky s krevetami
Vietnamské palačinky s…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Místo tryzny mejdan? Dcery Petra Dopity (†77) plánují na pohřbu koncert

Místo tryzny mejdan? Dcery Petra Dopity (†77) plánují na pohřbu koncert

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

  • Recepty.cz
  • Bramborové noky se špenátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact