• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Bramborové langoše
Napište svůj komentář k receptu

Bramborové langoše

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 8
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborové langoše
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks brambory
    • 300
      g hladká mouka
    • mléko
    • kvásek
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Všechny suroviny se zpracujeme jako těsto a necháme vykynout. Vytvořené langoše smažíme na tuku. Před podáváním potřeme česnekem nebo kečupem. Možno jíst i na sladko s džemem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové langoše

Bramborové langoše

Rychlé langoše plněné sýrem

Rychlé langoše plněné sýrem

Langoše: recept na základní těsto

Langoše: recept na základní těsto

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ladislava staffenová | 27. 10. 2009 17:54

    Souhlasím s Jarkou, s těstem musíte pracovat hned, jinak řídne ... dělala jsem a bylo výborné ....

  • katka k | 27. 10. 2009 17:47

    tak jen o mem pokroku: opravdu jsem jen smazila takove "livance" a je to moc dobre i tak, vellmi nadychane, tak nehazim flintu do zita, zkusim i priste :)

  • Jarka O. | 27. 10. 2009 15:44

    U bramborového těsta se musí opatrně s tekutinou, protože těsto stáním řídne. Doporučuju už mouku nepřidávat a usmažit placičky takhle. Těsto dávkujte lžící rovnou na pánev, před tím ji namočte do mouky nebo oleje, rozplácněte. Líp poradit neumím ;-)

  • katka k | 27. 10. 2009 13:49

    me testo vyslo nejake lepive, tak nevim jestli jsem dala moc brambor nebo prelila mlekem, mohl by nekdo upresnit mnozstvi? mam to jako lepidlo...a to uz jsem tam pridala takove mouky

  • Iveta Janatová | 13. 8. 2009 21:17

    Také dělám z droždí (půl kostky) a přidávám vařené brambory je to lepší a jsou nadýchanější ,takto nám to chutná.

  • Valentinka I. | 10. 2. 2009 14:08

    Tak nás tento recept zklamal...s chutí langoše to nemělo nic společného. Ale komu chutná něco jako bramborák s lívancem, tak si pochutná :-DD

  • Mirka P. | 31. 7. 2008 14:47

    Vyzkoušeno, brambory v těstě vůbec nejsou cítit, dělají ho pouze vláčnější. Dělala jsem z půl kostky kvasnic, hrníčku mléka a dále podle receptu. Bylo to moc dobré.

  • Jaja Jaja | 28. 7. 2008 17:13

    Dobry den, muzu vam rict ze sem si nasla tyto stranky a z velkou radosti hledala jako prvni Langoše, proto ze nase rodina je miluje.Ale kdyz sem si cetla komentar a doufala v nejaky trik co neznam, zustala sem sedet s otevrenou pusou a znechucenim. Kdyz vam tolik vadi ze nekdo napise recept podle kucharky, vsak vam ho nevnucuje, ale snazi se prispet protoze ho ma overeny ze je dobry. Ja bych byla vdecna, mam doma take spoustu kucharek, vystrizku, apod, a nevadi mi ze je s kucharky co nemam. Pani Lindnerova kdyz je ta kucharka tak dobra napiste prosim ty recepty at stoho ostatni taky neco maji a nesedte s kucharkou u PC a nekontrolujte ty recepty s lupou jestli tam nahodou nechyby slovo nebo carka. Kazdy nema vsechny kucharky sveta jako vy Dekuji za znechuceni :-)

  • Dasa F | 4. 2. 2008 15:54

    Já opravdu nevím o co vám jde, vždyť to vůbec nevadí jeli recep od někud opsaný, pro mě je hlavní kriteriem, že je dobrý a zvládne ho i neumětel jako jsem já. Moc vám za něj děkuji

  • Jana Kulakevičová | 23. 11. 2007 16:44

    já někdy dávám i sušený,ale pravému se nevyrovná (dělám z půl kostky droždí)

  • Di | 22. 11. 2007 05:55

    Tak to já vůbec nepochybuji. Jen to potvrzuje moji domněnkum, že také autoři kuchařky odněkud opisovali. A proč ne? Recepty přece nejsou chráněné žádným patentem a literárním nebo vědeckým dílem nepochybně také nejsou. Připojuji se k Terezčině výzvě, prosím už toho nechte! Je to o ničem, proč si kazit den?

  • Mi | 21. 11. 2007 22:12

    Zastávám se paní Veroniky. Proč se do ní tak obouváte? Slušně napsala, že recepty paní Kulakevičové jsou opsané z kuchařky. A jestliže jsou všechny odpapouškované doslova, potom pochybuji, že je má od kamarádky.

  • Daniella O. | 21. 11. 2007 17:15

    Take nechapu, proc nekomu vadi, ze recept byl zverejnen v nejakem casopise nebo kucharce. Uz jsem jednou psala, ze je mi jedno, jestli recept pochazi od babicky nebo z televizniho poradu, ale ocenuji snahu autorek se s ostatnimi podelit o to, co jim chutna a o sve zkusenosti. Kdyby se sem vkladaly pouze recepty ktere nekdo prave vymyslel, asi by toho tady moc nebylo. Veroniko, pokud mate zminovanou kucharku, take muzete pridat neco noveho a uvidite, kolika lidem tim muzete udelat radost, kdyz budou ze stolu uklizet vylizane talire.

  • Lusinda | 21. 11. 2007 15:54

    Recept je moc dobrý,langoše bez brambor si už neumím představit.Dávám za jedna.Jen možná Jani upřesněte kvásek pro začínající kuchařky,já bych udělala z necelé půlky kostky a kvásek do hmoty přidala od oka.

  • Jana Kulakevičová | 21. 11. 2007 15:37

    Ano,brambory jsou uvařené a ten recept mám od kamarádky a nevím odkud ho má ona... Je to možné že je z té kuchařky...

  • Di | 21. 11. 2007 09:21

    Brambory jsou vařené, asi by to mělo být uvedeno v surovinách, pokud dá vkladatel receptu souhlas.

  • Veronika Lindner | 21. 11. 2007 09:03

    Nejde mi o nic,bylo to myslene tak,ze ty recepty znam a jsou opsane,takze jsou v poradku.Zrejme jste to Di spatne pochopila.Recepty mam vyzkousene a doporucila jsem je dal,jsou vsechny moc dobre.

  • Lusinda | 21. 11. 2007 08:51

    Mám podobný recept,uvařené a vychladlé.

  • Zdena L. | 21. 11. 2007 06:58

    asi se ptám hloupě, ale ty brambory jsou vařené?

  • Di | 20. 11. 2007 19:36

    O co Vám jde, paní Lindner? Ani v této kuchařce nepochybně nebudou originální recepty autora, vždyť recepty se většinou sbírají jako kdysi pohádky a báchorky - někdo je sebere a vydá, ale vlastně není jejich autorem. Recept na langoše s bramborami znám už strašně dlouho, kdysi vyšel ve Vlastě, už tehdy jsem ho zkoušela. Že by autoři uváděné kuchařky opisovali z Vlasty? To by Vám nevadilo? Blahořečím Kovářovům, že noticku Autor převedli na Od uživatele. Ale ani poté to zřejmě některým čtenářům nedá pokoj. Kdyby raději sbírali recepty odkudkoliv a přepisovali je sem!

  • Tereza J. | 20. 11. 2007 18:59

    Dievčatá, prosím, už toho nechajte. Nevyhadzujme si tu kedečo na oči, veď od toho tieto stránky nie sú.

  • Veronika Lindner | 20. 11. 2007 18:00

    Pani Kulakevicova,vase recepty pochazi z bramborove kucharky Vesnice roku 2007 v kraji Vysocina.Mam je vsechny pred sebou.Jsou doslova opsane.Mam je vsechny vyzkousene,jsou dobre.Muzu je doporucit dal.

  • Katka | 20. 11. 2007 16:25

    Muzete napsat kolik toho kvasku - jake mnozstvi drozdi? Dekuji.

  • Jana Remková | 20. 11. 2007 10:41

    Tak,to musí být super!Mám taky nějaké levné langoše z kyšky,ale tady ty musí být zajímavé už jen kvůli těch brambor.Určitě zkusím!!! Díky Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Svačina Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Hladká mouka Kvásek Mléko Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ohavečské košíčky

Ohavečské košíčky

Chilli con carne od Camm

Chilli con carne od Camm

Kynutá cmunda

Kynutá cmunda

Kořeněné špízy s pórkem

Kořeněné špízy s pórkem

Křenová sekaná

Křenová sekaná

Pohádkový čokoládový dort

Pohádkový čokoládový dort

Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka) se švestkami

Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…

Bylinkový olej

Bylinkový olej

Chlebová polévka

Chlebová polévka

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

45 minut
Vanilkové rohlíčky - rychlé

Vanilkové rohlíčky - rychlé

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

15 minut
Vaječný koňak

Vaječný koňak

45 minut
Crinkles

Crinkles

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

Poslední sledované recepty

97
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Dýňová polévka s…
60
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři
52
Lemon Pie Vanilla Cheesecake
Lemon Pie Vanilla…
48
Dim Sum knedlíčky
Dim Sum knedlíčky
33
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské cupcakes…

Zajímavé články

Klasické české cukroví 10x jinak: Od perníčků přes vanilkové rohlíčky a linecké až po nepečené kuličky
Klasické české cukroví 10x jinak: Od perníčků…
Vanilkové rohlíčky podle cukráře Josefa Maršálka: Dva recepty, díky kterým budete za hvězdu
Vanilkové rohlíčky podle cukráře Josefa Maršálka:…
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
AHA.cz Odvážná herečka Šoposká: Na mejdan jen v podprsence!

Odvážná herečka Šoposká: Na mejdan jen v podprsence!

Mimibazar Testováno mámou: Vánoční svíčka Heart & Home od Albi – kouzlo adventu v každém plamínku

Testováno mámou: Vánoční svíčka Heart & Home od Albi – kouzlo adventu v každém plamínku

Dáma.cz Vánoční písně, které vás naladí: Od legend po guilty pleasures

Vánoční písně, které vás naladí: Od legend po guilty pleasures

Blesk pro ženy Velký horoskop financí na prosinec: Kdo se může těšit na větší obnos peněz a kdo se dostane do dluhů?

Velký horoskop financí na prosinec: Kdo se může těšit na větší obnos peněz a kdo se dostane do dluhů?

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Velká radost Simony Stašové: Je z ní babička!

Velká radost Simony Stašové: Je z ní babička!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Astroložka o nečekané energii: Superúplněk na magické datum 5. 12. 2025! A slova o nejtemnější temnotě

Astroložka o nečekané energii: Superúplněk na magické datum 5. 12. 2025! A slova o nejtemnější temnotě

  • Recepty.cz
  • Bramborové langoše
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact