• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborová pizza s dvojím sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Bramborová pizza s dvojím sýrem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborová pizza s dvojím sýrem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hladká mouka
    • 1
      špetka sůl
    • 125
      ml mléko
    • 1
      lžíce cukr
    • 0,50
      kostka droždí (Kostka)
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks vejce
    • 100
      g gorgonzola
    • 5
      lžíce smetana
    • 1
      kg brambory
    • 1
      svazek majoránka
    • 1
      špetka pepř mletý (Čerstvě mletý)
    • 150
      g sýr raclette

Postup přípravy receptu

1
Smícháme mouku a 1/2 lžičky soli. Do teplého mléka přidáme cukr, rozpustíme v něm droždí a s olejem, vejcem a moukou uhněteme hladké těsto. Přikryjeme a necháme 45 minut kynout. Gorgonzolu rozmačkáme vidličkou a rozmícháme se smetanou do krému. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Majoránku omyjeme a otrháme lístky. Troubu předehřejeme na 200 °C. Těsto prohněteme a rozválíme na vymazaném plechu, okraje zdvihneme. Potřeme gorgonzolovým krémem, poklademe bramborami, osolíme a opepříme. Posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem raclette s majoránkou. Pečeme 35-40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilovaná krkovička se zeleným chřestem a dvojím pyré

Grilovaná krkovička se zeleným…

Bramborová pizza s tuňákem

Bramborová pizza s tuňákem

Bramborová pizza II.

Bramborová pizza II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová | 17. 3. 2006 16:08

    Zkuste brambory předem povařit do poloměkka nebo je nakrouhejte na opravdu tenoučké plátky na okurkovém struhadle. Také by mohlo pomoci volnější pečení = na střední teplotu.

  • Vlasta | 17. 3. 2006 15:31

    Jak se Vám povedlo udělat ty brambory dřív, než se připálilo těsto? Já mám vždycky korpus jako uhel a brambory ještě nejsou.

  • busybatch | 10. 11. 2005 15:02

    Mňaninky, sice jsem to nikdy nejedla ,ale může to byt móóóóc dobroučký :)

  • Anet | 29. 7. 2005 15:56

    Zkoušela jsem několikrát, dají se přidat i rajčata,je to ňamka

  • Kuchařka on-line | 17. 11. 2004 19:20

    Hodnocení je umožněno pouze po přihlášení registrovaného uživatele do systému.

  • Jirka | 17. 11. 2004 18:59

    Škoda,že mi nejde hodnocení na této stránce, ale já bych dal 1* .

  • Evelyna | 30. 5. 2004 00:02

    Třeba v prodejně TESCO, Delvita apod.

  • Anonym | 15. 5. 2004 10:44

    a kde mam asi ty syry sehnat

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Z mléka / sýra Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cukr Droždí Gorgonzola Hladká mouka Majoránka Mléko Pepř mletý Rostlinný olej Smetana Sůl Sýr Raclette Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bifteky se zeleným pepřem

Bifteky se zeleným pepřem

Domácí široké nudle

Domácí široké nudle

Tvarohový koláč s meruňkami

Tvarohový koláč s meruňkami

Vesnické šunkofleky

Vesnické šunkofleky

Tvarohovo jahodové knedlíky

Tvarohovo jahodové knedlíky

Lehká rajská omáčka

Lehká rajská omáčka

Domácí čokoládová zmrzlina

Domácí čokoládová zmrzlina

Hovězí na kari s česnekem

Hovězí na kari s česnekem

Sýrové karbanátky s uzeným  masem

Sýrové karbanátky s uzeným masem

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

59
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
51
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
40
Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka
39
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
38
Cuketové hranolky
Cuketové hranolky

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Ostrovy romantiky na prodej: Hnízdečko zakázané lásky krále s milenkou za 85 milionů!

Ostrovy romantiky na prodej: Hnízdečko zakázané lásky krále s milenkou za 85 milionů!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Bramborová pánev
Bramborová pánev
Bramborová pánev (omeleta)
Bramborová pánev (omeleta)
Bramborová pizza II.
Bramborová pizza II.
Bramborová pizza s tuňákem
Bramborová pizza s tuňákem
Bramborová polévka bez hub
Bramborová polévka bez hub
Bramborová polévka s fazolemi - jíšková
Bramborová polévka s fazolemi - jíšková
  • Recepty.cz
  • Bramborová pizza s dvojím sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact