• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Bramborová paštika (1922)
Napište svůj komentář k receptu

Bramborová paštika (1922)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborová paštika (1922)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g brambory vařené
    • 250
      g vepřová játra nebo telecí - syrová
    • 30
      g cibule
    • 30
      g slanina
    • 1
      ks sardelová pasta
    • pepř mletý
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Vařené brambory oloupeme a prolisujeme, játra odblaníme, nožem dobře utřeme nebo 2x umeleme na masovém strojku (v současné době rozmixujeme).
2
Obojí dáme do mísy, přidáme jemně nakrájenou osmaženou cibulku, usekanou slaninu, utřenou sardelku, pepř, sůl a vejce.
3
Vše dobře umícháme, vložíme do ohnivzdorné nebo porcelánové formy, kterou jsme dobře vymazali máslem nebo sádlem, povážeme pergamenovým papírem nebo dobře přiléhající pokličkou a ve vodní lázni (v páře) vaříme asi 1 1/2 hodiny. Uvařenou paštiku vyklopíme a teprve studenou nakrájíme.
4
Vhodné i jako předkrm. Zase trochu něco jiného.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové pusinky (1922)

Bramborové pusinky (1922)

Bramborové kynuté koule (1922)

Bramborové kynuté koule (1922)

Zaječí paštika s cibulkou

Zaječí paštika s cibulkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kristyna Dvořáková | 16. 10. 2005 10:40

    No,tak jsem to zkusila.Místo sardelky jsem dala sardinky:-) a kuřecí játra.Paštika je VYNIKAJÍCÍ!!!Hezky se rozmazává,což se mi ještě u domácích paštik nepovedlo-spíš byly jako sekaná.Moc děkuji!Příště zkusím přidat česnek,majoránku...

  • Kristyna Dvořáková | 14. 10. 2005 19:32

    Prosím vás, tou sardelkou myslíte tu pastu, nebo tu rybičku?Díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Maso & ryby & mořské plody Vepřové Telecí
Maso Chuťovky Telecí Vepřové Večeře Pozdní večeře Pošírování Posvícení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Pepř mletý Sardelová pasta Slanina Sůl Vejce Vepřová játra
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čokoládová bomba bez pečení

Čokoládová bomba bez pečení

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč

Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Jablečný (hruškový) hřích - dort

Jablečný (hruškový) hřích - dort

Tažený štrůdl (závin)

Tažený štrůdl (závin)

Rizoto s vepřovou konzervou

Rizoto s vepřovou konzervou

Dušené mleté maso se žampióny

Dušené mleté maso se žampióny

Plněné batáty

Plněné batáty

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

Poslední sledované recepty

65
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
47
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
35
Panna cotta s granátovým jablkem
Panna cotta s granátovým…
21
Spaghetti alla Carbonara po italsku
Spaghetti alla Carbonara…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři, které zasytí a zahřejí
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři,…
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v…
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší…
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
AHA.cz Richard Genzer měl namále: Záchrana od profesora Neužila

Richard Genzer měl namále: Záchrana od profesora Neužila

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Blesk pro ženy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Ženy.cz Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Blesk.cz Exmanželé Osvaldová (72) a Soukup (74): Zase spolu!

Exmanželé Osvaldová (72) a Soukup (74): Zase spolu!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

  • Recepty.cz
  • Bramborová paštika (1922)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact