• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Napište svůj komentář k receptu

Bramborová frittata se špenátem a fazolemi

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
4fotografie
Nahrát fotku
 

Frittata má svůj původ v Itálii. Podobá se omeletě a dá se připravit na mnoho způsobů. V našem receptu můžete vyzkoušet bramborovou s fazolemi, špenátem, vejci a strouhaným parmezánem.

Suroviny

4 porce
    • 500
      g brambory malé a vařené ve slupce
    • olivový olej
    • 200
      g fazole ve slaném nálevu červené
    • 4
      hrst baby špenát
    • 8
      ks vejce
    • 4
      lžíce strouhaný parmazán
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupejte a pokrájejte na kolečka. Ve velké pánvi rozehřejte 2–3 lžíce oleje, naskládejte brambory, osolte se, opepřete a opečte postupně z obou stran.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

2
K opečeným bramborám přidejte okapané fazole a krátce je opečte. Přidejte špenát a nechte ho zavadnout. V misce rozšlehejte vidličkou vejce, osolte je a nalijte do pánve. Pár brambor nadzdvihněte, aby se vejce dostala i pod ně. Frittatu opékejte na mírném plameni, jakmile začnou vejce od krajů lehce tuhnout i nahoře, přemístěte pánev do trouby pod rozpálený gril. Dvířka nechte otevřená a frittatu už jen krátce dopečte, aby vejce na povrchu ztuhla.

RADA: VIDEO, jak na domácí pizzu!

3
Hotovou frittatu posypte nastrouhaným parmazánem, rozdělte na porce a podávejte.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrášková Frittata

Hrášková Frittata

Fritatta s cuketou

Fritatta s cuketou

Frittata

Frittata

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Zapečené FOOD
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Baby špenát Brambory Fazole ve slaném nálevu Olivový olej Pepř mletý Strouhaný parmazán Sůl Vejce

Jak na domácí pizzu

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrnečková paštika

Hrnečková paštika

Buřtový salát

Buřtový salát

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Čokoládový dort IV.

Čokoládový dort IV.

Špaldové housky

Špaldové housky

Kynutý švestkový závin (štrůdl)

Kynutý švestkový závin (štrůdl)

Dvoubarevný roládový dort se smetanovým krémem

Dvoubarevný roládový dort se…

Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)

Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)

Tvarohové koblížky s jablky

Tvarohové koblížky s jablky

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak na domácí pizzu

Poslední sledované recepty

26
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
22
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
17
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Bramborová buchta slaná
Bramborová buchta slaná
Bramborová frittata
Bramborová frittata
Bramborová frittata s chřestem
Bramborová frittata s chřestem
Bramborová hnízda
Bramborová hnízda
Bramborová jelítka Goja
Bramborová jelítka Goja
Bramborová kaše
Bramborová kaše
  • Recepty.cz
  • Bramborová frittata se špenátem a fazolemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact